Čazmatrans Vukovar – fotografije

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:01:04

steyr1985

Ove nove su mnogo jeftinije nego  stare reklame.

M.A.N. boy

A to sigurno. Jer se ona starija shema protezala po čitavoj bočnoj strani. Sad ovi novo pridosli dobiju samo natpis i to je to. A za setru su vec bili govorili da ce na popravak, korozija je izjela prostor za prtljagu, a i vani na dost mjesta, pa se i shema bila odlijepila.

mate

Jutros u Vukovaru

Jedan kojeg smo imali

i jos tri prinove u CZM Vukovar

Paško

Ovaj valjda spada tu:

MAN EL 262 ex ZET u - Vukovaru!
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

mate

mate

Vukovar:

dvije prinove

te Cityliner koji je jutros dosao iz Pule

M.A.N. boy

VU-362-CR  s Fordovom reklamom na stražnjoj strani busa

mate

MB O345 (VU-369-CR) jutros na AK Vukovar

mate

M.A.N. boy

Neoplan VU-796-CD u Borovom Naselju

Marek

ivog

mate

maky

Budući da me Tomek preduhitrio sa stavljanjem fotki većine buseva koji su jučer bili u Vukovaru (a nijedan nije znao da se onaj drugi nalazi na istom mjestu  >hammer< ), onda se ostale neću ni trudit stavljat osim ovih koji su uglavnom obavljali gradski prijevoz velike horde ljudi...

Prvo ova trojica sa ugovorenog prijevoza za MORH:
Radi Webasto punom parom...  ;D

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

E sad, kao i svake godine, ČZM Vukovar se potrudio organizirati prijevoz ljudi koji su sudjelovali u kolonni sjećanja do grada i do mjesta gdje su bili parkirani svi njihovi autobusi. Svaka čast na trudu, autobusa je bilo u izobilju i vozili su svaki čas bez prestanka, ali zbog PREvelikog broja ljudi, moralo je biti velikih gužvi i trpanja po autobusima jer smo mi takav narod. Nisam ih sve stigao fotkat, ali evo jednog dijela autobusa...

S obzirom da se mi uvijek volimo gurati, bez obzira što na to nema potrebe, svi su autobusi vozili ovako prekrcani:

Nastavak u idućem postu...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!