Čazmatrans Vukovar – fotografije

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:01:04

M.A.N. boy

Citat: zlikowszky  u Ožujak 25, 2015, 15:14:51
Ja bi prije rekao da je Euroliner s elementima Transića...Ovak na prvu, više je elemenata na njemu specifičnih za Eurolinera (Okrugli otvori na blatobranima, rešetke na bokovima i guzici, vjetrobran i prednja maska, 4 rasvjetna tijela u stupcu na guzici),  a manje od Transića.

Slažem se za sve navedeno ali znaš i sam da je na Neoplanima sve kompatibilno pa na model iz 80 i neke mozes nakačit masku iz 2006 npr (ima primjer na forumu). A s druge strane ostaju te rešetke na bokovima koje garant nebi mijenjali.
Samo kažem zbilja je malo čudan i čudan mu je zadnji gornji dio a k tome ima i oznaku modela  N316K dosad je još nisam vidio na Eurolinerima ali za sve  postoji prvi put ;)

Citat: NP-549  u Ožujak 25, 2015, 15:57:33
Da, ovo je Euroliner

Ne znam jel mislimo na istu sliku??

5AR

Taj Euroliner je neka međuserija, po procjeni je 1999. inače ex Kamgrad.

shef

Jest ovaj je 1999. i jest model je K odnosno Kombi. K modela ima inače dosta po vani po oglasnicima. Radili su se sigurno 1998.-2001. a za kasnije nisam siguran. K model je (bio), ali kraći, onaj Brioni pa AP Imotski.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Mark926

5AR

mate

mate

Jos jedna prinova u ČZM Vukovar, drugi Neoplan Skyliner N1122 u voznom parku

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

M.A.N. boy

Pretpostavljam da bi VU-974-DF trebao biti ex BJ-356-EM naravno u novoj shemi čzt vu ili se pak radi o novitetu?

shef

Upravo kako si napisao u prvom dijelu rečenice.

(c)Teutonic

mate

Kako je napisano, Cityliner s novim regama i novom shemom

a uskoro bi trebala i 3.ovogodisnja visokoturisticka prinova na cestu ;)

Majstor

Sutra ujutro Neoplan N1218SHDL srebreni
Samo mi sudite pošteno !

AH Bus

Nova Srebrna strijela u voznom parku Čazmatrans Vukovar. Neoplan CITYLINER 2 N 1218 SHDL, sa Diesel motorom 480 KS, EEV normom ispuaha, kapaciteta 59+1+1 sjedalo.

frukec

mate

Evo i prinove Citylinera danas na prvoj linijskoj voznji, uzivo izgleda odlicno :)