Čazmatrans Vukovar – fotografije

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:01:04

mate

Citat: M.A.N. boy  u Svibanj 10, 2011, 23:55:23
jel netko zna odkuda su stigli, da li iz glavnog čazmatransa ili su kupljeni od strane čzt vu

Jedan kolega je negdje napisao da su ovi Mercedesi stigli iz Ceske, kako sam nacuo i u CZM Novu bi trebali doci ovakvi Conecti

Tomek

Koliko vidim na ovim fotkama su sve bijeli, a na Berlingovoj kad su dolazili u Hr je bilo i par plavih, gdje su ti završili? I jel imaju ovi garažne brojeve?
I da, još nešto, ovo nisu Conecti, ovo je model prije, O345 bez naziva Conecto, razlike su sitne, ali ih ima.

mate

Citat: Tomek  u Svibanj 11, 2011, 08:54:42
Koliko vidim na ovim fotkama su sve bijeli, a na Berlingovoj kad su dolazili u Hr je bilo i par plavih, gdje su ti završili? I jel imaju ovi garažne brojeve?
I da, još nešto, ovo nisu Conecti, ovo je model prije, O345 bez naziva Conecto, razlike su sitne, ali ih ima.

Ova dva nemaju garazne, a mislim i da preostala tri u ČZM Vukovar isto nemaju. Sto se tice tih plavih mozda su oni za ČZM Novu, posto i tamo trebaju stici ;)

M.A.N. boy

evo još jedne prinove ( slika nije najbistrija ) isto mercedes benz O345 reg VU-361-CR ,ovaj desno na slici sa crvenim čzt natpisom, da nebi mislili da je to onaj isti kojeg je slikao kolega mate,  pošto se ne vidi najbolje obratite pažnju na mercedosov znak koji nema crno polje ispod i za razliku od ( VU-362-CR koji jedini ima natpis mercedes benz ispod šajbe)

to su za sad 3 prinove

steyr1985

mate

Danas na liniji Zagreb - Vukovar

mate

Nekada je bio narancast, odnedavno je u bijeloj boji

M.A.N. boy

mate

Imao sam priliku danas ici od Vinkovaca do Sl.Broda s MANom (VU-694-R), i vrlo sam zadovoljan voznjom, bus ide sasvim dobro, a i za razliku od ostalih MANova u ovome ima dosta mjesta...

Zupanja

Sl.Brod

mate

Transliner veceras na posebnoj voznji u Sl.Brodu

mate

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

mate

Veceras na sezonskoj liniji Vukovar - Sl.Brod - Sisak - Zadar (veza Sibenik) - Vir

Tomek

Iako mi se jako sviđao kao narančasti, ni ovako ne izgleda loše

mate