Libertas - gradske linije

Autor dulib, Prosinac 02, 2007, 22:10:38

dulib

erobuss

Citat: dulib  u Veljača 18, 2009, 19:41:15
vozi li koji bus veceras?

Ako Vedran Benić ne laže, ne vozi  ;D

dulib

da, da, ne voze, nije mi jasno, izgleda da u dubrovniku nema sluzbe za ciscenje cesta, malo snijega pa prvo nastane kaos od guzve na cestama, a onda sve stane...

narancasti

ne vozi nista veceras negdje od 17-18h...danas sam vidio u prometu 3 ralice dubrovackih registracija,jedna je imala i sudar u mokošici s automobilom

dulib

jutros na liniji 8 gbr 143, na liniji 6 gbr 110...

maky

Citat: dulib  u Veljača 18, 2009, 20:12:50
da, da, ne voze, nije mi jasno, izgleda da u dubrovniku nema sluzbe za ciscenje cesta, malo snijega pa prvo nastane kaos od guzve na cestama, a onda sve stane...
Nije ni ovdje puno bolja situacija.

Još mi imamo zglobne autobuse, a pošto je većini pogon u prikolici na trećoj osovini, onda počmu šlajfat, prikolica se "slomi" u odnosu na prednji dio autobusa i onda sve ode kvragu. Zakrče se oba prometna traka i nitko više ne mrda.
Da ne govorim da su nam cestari jadni i nepripremljeni, kao i to da cestu posipaju ručno i to LOPATAMA.

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

narancasti

jutros su na liniji 1A vozili gb 5 i gb27

dulib

na liniji 6 jutros jos gbr. 3 i 26

dulib

Citat: maky  u Veljača 19, 2009, 13:50:36
Citat: dulib  u Veljača 18, 2009, 20:12:50
Nije ni ovdje puno bolja situacija.

Još mi imamo zglobne autobuse, a pošto je većini pogon u prikolici na trećoj osovini, onda počmu šlajfat, prikolica se "slomi" u odnosu na prednji dio autobusa i onda sve ode kvragu. Zakrče se oba prometna traka i nitko više ne mrda.
Da ne govorim da su nam cestari jadni i nepripremljeni, kao i to da cestu posipaju ručno i to LOPATAMA.
tako je to, sigurno nije isplativo cuvati zalihe materijala za posipanje cesta, ralice, posipalice i ostalu opremu kad se ovakvo nesto kod nas rijetko događa, jednostavno jedan dan sve stane i to je super...

narancasti

koliko sam vidio voze samo linije 1A,3,4,6,8

dulib

na liniji 8 i u popodnevnim satima

narancasti

vidio sam gb143 u gruzu u 15 h vozio liniju 8,a na pilama sam ga vidio malo prije 16h,isao je u garažu

kriticar

pa mora 143 kad on ima klasični mjenjač
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

dulib

Citat: narancasti  u Veljača 19, 2009, 20:37:04
vidio sam gb143 u gruzu u 15 h vozio liniju 8,a na pilama sam ga vidio malo prije 16h,isao je u garažu
na mojoj se slici ispred gbr. 143 vidi gbr. 99, tad je izvrsena zamjena

dulib