Libertas - gradske linije

Autor dulib, Prosinac 02, 2007, 22:10:38

narancasti

od 02.06 se zatvara most u Komolcu preko rijeke Omble te će linije 1A,1B,1C biti izmjenjene dok se ne napravi...
Linija 1A će prometovati od Pila do Rožata
PILE-SUSTJEPAN-MOST DUBROVNIK-LOZICA-STARA MOKOŠICA-NOVA MOKOŠICA-ROŽAT i obratno
1B Pile-Nova Mokošica
PILE-SUSTJEPAN-MOST DUBROVNIK-LOZICA-STARA MOKOŠICA-NOVA MOKOŠICA
Linija 1C  prometovati će s Pila do Komolca te će biti linija produžena do 20h

narancasti

zbog radova na mostu u Komolcu linija 1C vozi do Komolca i  ima drugi red vožnje

narancasti

Linije 1A,1B,1C od danas prometuju kroz Rijeku dubrovačku nakon mjesec dana radova na mostu u Komolcu

narancasti

Sutra 10.07 je otvaranje Dubrovačkih Ljetnih Igara te ce prijevoz na gradskim linijama biti besplatan i linije ce biti dodatno pojačane...

narancasti

Nije mi jasno zasto linija 1c u srcu sezone vozi samo do 13h.
Gužve su svakim danom sve veće,subotom je u gradu najvise kruzera a 1C nevozi i linije 1A,1B znaju kasniti i do sat vremena.

man750

Citat: narancasti  u Srpanj 19, 2009, 11:24:23
Nije mi jasno zasto linija 1c u srcu sezone vozi samo do 13h.
Gužve su svakim danom sve veće,subotom je u gradu najvise kruzera a 1C nevozi i linije 1A,1B znaju kasniti i do sat vremena.
Mislis li da je jasno i onom koji je to odredio?
Ipak nesto rade . U petak ujutro sam vidio g.br.3 da vozi na relaciji Gruž - Stari Grad.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

narancasti

gb73 vozi liniji GARAŽA-PILE

man750

Citat: narancasti  u Listopad 08, 2009, 10:01:22
gb73 vozi liniji GARAŽA-PILE
Vozi on tu liniju vec nekoliko dana. Mislim da nemaju rezervni Isuzu, jer g.br.132 je i dalje angaziran na liniji 4A
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

narancasti

???? su220   gb 25 veceras na liniji 1B...izgleda da ima dosta autobusa koji nisu u pogonu,danas su vozili svi sl222 72-76

man750

Pa i nema nesto drugih rezervnih gradskih .  92-95 su prepravljeni u skolske, 96 ne vozi vec neko vrijeme-kvar ili će i on u skolske ???, 100-102 su prilagodjeni za prigradske linije, a dva ili tri lion's classic su u kvaru.(106,105 i 98 ili 99 cini mi se)
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

narancasti

od danas novi gradski vozni red,ukinuta linija JAVNA GARAŽA-PILE

smanjen je i broj autobusa na većini linija iza 19h

miky

Citat: narancasti  u Studeni 01, 2009, 11:34:46
od danas novi gradski vozni red,ukinuta linija JAVNA GARAŽA-PILE

smanjen je i broj autobusa na većini linija iza 19h

Bogu hvala da se netko sjetio malo štedit, odn. ne razbacivati se sa autobusima i ljudima koji većinom nisu imali ona dva slobodna dana, nego samo jedan...
Ukida li se i onaj SHUTTLE iz Palace-a?

narancasti

Od danas novi vozni red...

linija 1C vozi samo 
MOKOŠICA      -    PILE
     7:15                  7:40
     8:10                 12:25
    13:15
zasto nevozi kao i prije,ne treba onda ni ova tri polaska iz Mokošice

medo

zato što je u onim ostalim polascima imala po 15-ak putnika najviše, i polasci su se križali sa polascima 1a 1b, a tih 10ak 15 putnika može stati i u 1a 1b, što znači da je nerentabilna u potpunosti, a ovih par polazaka što je ostalo taman pokrivaju špice kad ima najviše đaka i smjena radnika.  da se mene pita ja bi ukinuo ili prorijedio i polaske 1b/3 i korigirao 10/3 i onih par đačkih što leže po cijeli dan i dnevno imaju dva polaska više uključio u promet barem subotom i nedjeljom da idu ne liniju, recimi g.b.93 preko tjedna vozi đake, a subotom i nedjeljom može vozit 10/3 g.b.92 subotom i nedjeljom može voziti liniju 25 a g.b.94 može voziti linije 11 ili 27 tako da vozači kojima nedostaje radnih sati voze te linije sa vozilima koja se sada malo koriste , 6/3 i 8/2 bi napravio dvokratnim.