Organizacija prometa uoči i za vrijeme blagdana Svih svetih

Autor mansg313, Listopad 31, 2008, 19:10:05

tramvajac 92

Hmm.. Sudeći po ovome:
Na ostalim redovnim autobusnim linijama primjenjivat će se vozni red radnoga dana koji će po potrebi biti reduciran. O mogućim redukcijama na pojedinim linijama putnici će biti pravovremeno obaviješteni.
voze normalno.

STIB

Citat: STIB  u Listopad 30, 2011, 12:51:02
Citat: GT-R  u Listopad 30, 2011, 11:33:18
Jel ostale linije prometuju normalno sutra?
Normalno, po subotnjem rasporedu
Ispravak  :-[
Samo tramvaji voze po subotnjem rasporedu.
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

conecto

Citat: Westin  u Listopad 29, 2011, 01:51:20

Ima sigurno i nedaje iz svog đepa neko iz đepa građana grada Zagreba s tim da mu ZET može nabiti da se vozilo više od 700 000 ljudi tako da dobije više novaca što se ne bi nikako smjelo dogoditi

ZET će te pare vidjeti NIKAD!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

421

Zagrebancija:
Bandić: Platit ćemo stvarne troškove

- Uoči blagdana Svih svetih, u ponedjeljak, 31. listopada 2011. i u utorak, 1. studenog 2011., potrebno je osigurati besplatan prijevoz putnika na izvanrednim autobusnim linijama na relacijama prema gradskim grobljima, a dodatne stvarne troškove izvanredne organizacije prijevoza snosit će Grad Zagreb, na temelju specifikacije troškova - stoji u Bandićevom dopisu.
Ključne riječi :
-dodatne stvarne troškove
-na temelju specifikacije troškova
i kao što reče i napisa conecto, od svega toga za naplatu će biti  mad057 jer su kase prazne, a mogle su se  dopuniti.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tamlover

...i bilo je lepo i navek TAM bu....

421

Citat: 421  u Studeni 01, 2011, 10:34:30
Zagrebancija:
Bandić: Platit ćemo stvarne troškove

- Uoči blagdana Svih svetih, u ponedjeljak, 31. listopada 2011. i u utorak, 1. studenog 2011., potrebno je osigurati besplatan prijevoz putnika na izvanrednim autobusnim linijama na relacijama prema gradskim grobljima, a dodatne stvarne troškove izvanredne organizacije prijevoza snosit će Grad Zagreb, na temelju specifikacije troškova - stoji u Bandićevom dopisu.
Ključne riječi :
-dodatne stvarne troškove
-na temelju specifikacije troškova
i kao što reče i napisa conecto, od svega toga za naplatu će biti  mad057 jer su kase prazne, a mogle su se  dopuniti.
http://www.zagrebancija.com/hr-aktualnosti/grad-bi-zet-u-trebao-platiti-oko-dva-milijuna-kuna_314367
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Shole

Da li u Zagrebu nije običaj ić osobnim autima na groblje, ili pak nema dovoljno mjesta za aute ili pak policija zatvara prometnice dovoljno daleko da su ljudi prisiljeni ić busevima ?  Interesira me čisto zato što u Rijeci vozi svega nekoliko autobusa za ispomoć i nije neka prevelika gužva.  I onda ti isti autobusi imaju golemih problema prilikom okretanja kod groblja (ili moraju ić na neko udaljeno okretište) jer nikog nije briga što ima tamo miljon nepropisno parkiranih auta.  Rijeka je ipak grad samo 5 puta manji od Zagreba, pa mi nije jasno kako to da je tako velika organizacija za Svi Svete, koda se radi o Cuidad Mexicu

conecto

Najmanje preko 30 godina u Zagrebu postoji posebna organizacija gradskog prijevoza prema grobljima 31.10. i 1.11. (slično je nekad postojalo i za Zagrebački velesajam dok je to još bila neka manifestacija), a osobni auti su udaljeni od glavnih gradskih groblja jer bi nastao prometni kaos. Druga je stvar što se kod ove organizacije već dulji niz godina pretjeruje s brojem autobusa. Npr. na liniji Dubrava-Miroševac bus prijeđe kompletnu relaciju za nekih 5 min, a natrpaju 15-20 autobusa koji više vremena provedu u koloni dok čekaju ulazak u stanicu nego što voze. Nekad davno dok je auta bilo manje, putnika čak i više a zglobnih buseva skoro da i nije bilo (70-ih npr.) ovu relaciju je vozilo nekih 10-13 buseva jednako efikasno.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Shole

Znači ipak neko nešto razmišlja i radi (zabranjen pristup osobnim autima).  Kod nas to ide obratno.  Auta ko u priči, a ti vozi po principu snađi se druže.  Naravno, zna se ko je kriv ako nekome zakačiš retrovizor.  U Rijeci sve ide linijom manjeg otpora kad su u pitanju osobni automobili.  Linija 7A godinama ide sa prekrcanim solo vozilima, iako može komotno proć zglobni,  al je javno rečeno da su problem nepropisno parkirana vozila u ulici Ratka Petrovića.  I nikom niš.

sokre

Evo kako to vide u Večernjem.

http://www.vecernji.hr/vijesti/tisuce-ljudi-zapelo-guzvi-prema-zagrebackim-grobljima-galerija-342052

Gledajući slike, broj ljudi u koloni mi izgleda isto, možda čak i manje nego prošlih godina ...

Ovisi tko i kako gleda ....

Tomek

Navodno je kolona ljudi bila ogromna jer su busevi zapeli u ogromnim kolonama koje su nastale zbog hrpe taxija koji su smetali na trasi. Navodno su 23 autobusa vozila

Ivan

Ma ovo ne izgleda kao nikakva gužva, samo su naše novine sve lošije pa traže senzaciju i u ovakvom nečem... Pa očito je da i pred katedralom ljudi još hodaju dok se iz 90-ih može vidjeti slike zmijolikog reda ljudi preko cijelog Trga...

marin

Ma danas oko 11 sam ja bio na Mirogoju i bio je totalni al totalni kaos, naime red je bio do Frankopanske, istina je da su autobusi zapeli zbog taxija kojih je sad 3 (firme). Kad sam se vraćao bila je tolika kolona ljudi prama Kaptolu i bila su dva busa pa su ih trpali do zadnjeg milimetra autobusa i autobus nije mogo krenut jel se nije dignuo pa svi van, i onda se to ponovilo i u sljedećem busu. Činjenica je to da nije bilo dovoljno autobusa (ne kažem za Miroševac jer tamo ima puuno manje ljudi ako usporedimo s ovim danas na MIrogoju) da svi ljudi stanu jer prije skretanja u Novu Ves ili kak se to već zove u koloni taxija je zapalo cca. 15 autobusa koji su bili do kraja puni, a na Kaptolu je red bio do, kao što sam već rekao, Frankopanske. I zato bi bilo bolje da ih je vozilo barem 30 jer to je nekako realno. Pitam se koliko su oni ljudi danas prevezli? jer kad se sjetim busa koji je išao za Krematorij, a stanica prije krematorija je mirogoj tamo se niko nije iskrcao a ljudi je bilo na stanici i onda kad krene pa ga nekih 15 sekundi dere u prvoj preko 2000 okretaja uff.

tramvajac 92

Buseva je bilo dosta, ali su zapeli u koloni, a kad zapnu u koloni..

Portos

Ja sam išao na Miroševac. Vozilo je 20-ak zglobnih Citelisa, uglavnom 74x i 77x s tim da sam vidio i 760 ali niti jednog sa 75x. 2-3 su stajala u rezervi u Dubravi, po 5-6 ih je čekalo u redu, tokom vožnje sam se mimoišao sa 3 komada. Gužve nije bilo, kako su se autobusi punili tako su i odlazili. Sve u svemu uobičajeno dobra organizacija prometa prema groblju Miroševac.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.