Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

lussin

Citat: FitzTN  u Veljača 03, 2025, 08:58:03Evo primjer Sveta Nedelja, kad je krenuo prijevoz vozile su Setre S415UL Business, a sad su valjda prestare pa su dobili nove, niskopodne, BMC kokošinjce. Po njihovim cestama, valjda svatko nakon vožnje ima izbijene kamence :D .
Po novom natječaju tražili su se novi niskopodni autobusi, Arriva je kupila najjeftinije novo što se nudi. Slažem se sa tramvajcem da niskopodni nije za to, ali to je rezultat populizma kako u Sv.Nedelji, tako i u Velikoj Gorici. U svakom slučaju dvoosovinski bus od 14 metara (a takva su bila 3!), sa bunkerima i ručnim mjenjačem nema što tražiti na takvim linijama

hochdecker

Prinove 2x 517HD 2019g, ex Leitner Reisen DE

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

415UL

lussin

Da je bar NextGen maska, nego je loš pokušaj iste

415UL

415UL

Jel se zna kolko otprilike imaju km

hochdecker

S315GTHD ZG3587FC ex FILS u rashodu - izgleda služi za dijelove. Ta je bila i najnovija iz 2003.
Preostale 3 su još aktivne, jedna je svakodnevno na liniji ZG-JASTREBARSKO ZG-9235-FA.

Majstor

Ta u rashodu je razbijena lijeva strana komplet oderana
Samo mi sudite pošteno !

415UL

I 315 ul 184-187 voze linije i skole, cini mi se da su sve u Jaski

415UL

Paško

Po 98. put - navede se izvor obavijesti, a kad već postoji i fotka, prenese se i ona
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

415UL

hochdecker

Prinova S516HDH ex Jakopić. Stoji u garaži sa bijelim natpisima. Ostala je u plavoj boji komplet.

hochdecker