Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

shef

Citat: evobus  u Listopad 22, 2008, 01:52:02
Evo na AK Zagreb, malo mi pobjegla Setra pa ima zakrivljenu šajbu ;) Baš je aerodinamična sada

http://i497.photobucket.com/albums/rr339/evobus/samob.jpg

Sorry na OT, ali IPhone, pa ovako loša fotka??
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Slavuj

danas kad sam se vracao iz kad sam na kolodvor u samoboru bio je moj najdrazi sofer tamo. i bilo je tamo jos par sofera pa nisam htio smetati. spremo sam se za bus za breganu i vidis vozi "moj" sofer. udem ja u bus ja dobar dan a on meni: "di si jebač" (vec se znamo da nebi bilo). krenemo mi za breganu i mi ono normalna pitanja kak smo ovo ono,pitao je za forum kao i uvijek i kaze da mi je slikao jednu sliku. ja ostao iznenaden i da mi svoj mob na kojem je ova slika iznad. ja se nasmijem i kaze mi da mi je to slikao za forum pa mi je dao mob da si posaljem. ja se jos vise iznenadio i veselo poslao si sliku.
evo ovo je samo primjer kako ima stvarno dobrih sofera koji mi je cak dao svoj mobitel da si posaljem sliku!!! stvarno nesto predivno. s takvim soferima i prijevoznikom mi zato i nije tesko putovat svaki dan 80km do skole i nazad. volio bi da su svi takvi ali jedan ali vrijedan  ;) ;) ;)
a u samoborceku su opcenito soferi pristojni tako da mi je bas ugodno putovat s njima. al ovaj sofer je zakon. stvarno nesto super. shvatio je da je ovaj forum dobra stvar i da mene to stvarno interesira a ne da sam neki tko samo razgovara da ne plati kartu. reko je da ce mi donjet kapu ili kravatu ili prsluk samo kad to slozi he he he. zlocesti vipdriver mi to nije mogao/htio dat (šalim se)  ;)

FitzTN

hehe legenda :D

Vozio je onu plavo-bijelu Setru cijelo vrijeme i sad je dobio ovoga izgleda  ;D ;D

Uvijek full ozbiljan, nikad nasmijan i gas, gas, gas :D

Slavuj

je je istina i stalno trubi ha ha ha  ;)

goranxxx

Nisi trebao sad kad su već svi vidjeli samo osobno mislim da se takve stvari nebi smjele komentirati, to je isto ko i da si napisao ime i prezime, nadam se da je nesuglasica riješena ;)
SETRA 417 HDH

Slavuj

ma dobro je (ma nisu svi vidjeli sliku  :P ) sve se rijesi kad se normalno razgovara  ;)

vipdriver

za slavuja:nama na turizmu kravate trebaju svakodnevno.vozaci na gradskom ih u pravilu ne nose....
zadovoljan??

pozz vip

FitzTN

Slavuj

Citat:za slavuja:nama na turizmu kravate trebaju svakodnevno.vozaci na gradskom ih u pravilu ne nose....
zadovoljan??

pa ok dobro kaj se sad pjeniš? jesam napisao šala?

mansg313

Pitanje ove setre kad su došle bile su sivo zelene kao one 315 koje su došle iz wetzke-graza pa me zanima jesu li možda i ove 215ul isto iz wetzke-a

i jedna wetzke 315

hochdecker

Ne bi reko, te setre su tu već negdje 8 godina. A svaka je bila drugačije boje. Jedna je bila zelena, jedna siva, jedna bijela i imale su svakakve naljepnice po sebi.

goranxxx

100% nisu bile,  kakve veze s vezom ima setra 315 gb. 175 sa ovim pitanjem kad je ta serija kupljena nova novcata zajedno sa autoturistovim :P :P
SETRA 417 HDH

hochdecker

Ja nisam komentiro setru 315UL, već Setru 215 UL, ali nisam htio citirat cijeli post bezveze. Uostalom čovijek je postavio pitanje za seriju 200, a ne 300...........

goranxxx

Citat: hochdecker  u Listopad 26, 2008, 21:08:23
Ja nisam komentiro setru 315UL, već Setru 215 UL, ali nisam htio citirat cijeli post bezveze. Uostalom čovijek je postavio pitanje za seriju 200, a ne 300...........
pa i pitanje je bilo za seiju 200 i za tu seriju sam ono konstatirao i kaj se nesmije odmah nadovezati da 175 kupljen nov i da nema veze sa ovim pitanjem ::| ::|
SETRA 417 HDH

Tomek

Da, ova serija 200 je bila različitih boja, zelenu nisam vidio..
Što se tiče ovih S315UL iz 1997. gb173-177 mislim da bi mogle biti nanovo obojane jer su već prilično izblijedjele..