Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

vipdriver

vipdriver

... razlika u logoima je zato sto su vecina buseva dobila logo u tvornici,a od 2008. logo se radi u hr.zato ta razlika . kad se zamijeni cijeeli vozni park(euro 5),onda ce biti svi logo isti...

pozz

tssp

kako misliš cijeli vozni park. samo serija 300 i starije ili i neke serije 400

hochdecker

Citat: vipdriver  u Studeni 10, 2008, 16:30:39
nema buseva "kod vozaca doma"

Ima, ima, ali preko dana. Npr. Škola Sv. Nedelja. Samo preko dana kad nema posla u službi.

A što se tiče obnove voznog parka. Za Euro V standard bi se trebalo malo dugo čekati, ipak ima samo 5 komada EuroV. Od ukupno 19 Setri. Jel tako ??

vipdriver

6 komada tocnije.a prodaju se 400 one prve serije.i dolazi dosta novih buseva jer sev otvara dosta novih linija.zasad toliko.nije sve za javnost

pozz

hochdecker

Opa, ovo je pala ekskluziva... Lijepo je to čut, konačno se taj turizam širi.....

zlikowszky

Citat: vipdriver  u Studeni 10, 2008, 16:34:56
... razlika u logoima je zato sto su vecina buseva dobila logo u tvornici,a od 2008. logo se radi u hr.zato ta razlika . kad se zamijeni cijeeli vozni park(euro 5),onda ce biti svi logo isti...

pozz

Ne vjerujem da je razlika u logotipovima zbog mjesta apliciranja, već valjda zbog nečije odluke da se logo promijeni. I u Njemačkoj se može aplicirati novi logo, i u HR stari, zar ne. Stvar je odluke i designa, a ne mjesta aplikacije. Valjda.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

goranxxx

Citat: vipdriver  u Studeni 10, 2008, 16:30:39
nema buseva "kod vozaca doma"
ima,ima kod vozača koji voze po žumberku i škole u okolici jaske, 1000000000000000000000000000000000000000% :D :D
SETRA 417 HDH

Slavuj

super je slika  ;)

Citat:6 komada tocnije.a prodaju se 400 one prve serije.i dolazi dosta novih buseva jer sev otvara dosta novih linija.zasad toliko.nije sve za javnost

pozz

gospodin vipdriver jel to sigurno da dolaze? kad nemozes reci koje dolaze,jel mozes mozda rec kada dolaze ti dotični autobusi i jel to sigurno?

vipdriver

na godisnjem sam..i totalno sam otkacen od autobusa.motor mi je sad no.1....
pozz

busi

Citat: vipdriver  u Studeni 12, 2008, 23:21:11
na godisnjem sam..i totalno sam otkacen od autobusa.motor mi je sad no.1....
pozz

motor...
mogli bi djir napraviti

Ivan1983

Još jedna novost u voznom parku Samoborčeka ;)

hochdecker

Na parkingu Samoborčeka u garaži je nekakav stranac sa 415HD, ako se ne varam. Nešto je na servisu ili ?

goranxxx

prolupao mu kompresor pa decki iz radione popravljaju, Temsa jos uvijek bijela kao i BMC, izgleda da su odustali od prefarbavanja u zutu boju ??? ??? ??? ???
SETRA 417 HDH

goranxxx

Izgleda da su opet poceli na na zadnji kraj prigradskih autobusa lijepiti reklame za TITAN motorna ulja, vidio sam na par SETRI 315 UL, automaticima
SETRA 417 HDH