Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

hochdecker

Komentare pod temom autobusnog kolodvora.

Tomek

Pod Samoborček vozni park sam dodao njihove nekadašnje autobuse, ako tko zna više neka ovdje dopuni pa ću prebaciti podatke tamo.. Prigradske još nisam upisivao, ali turistički su više manje svi nabrojeni.

zlikowszky

Evo, tomek,nakon pregledavanja svega što si nadopunio u voznom parku, imam dva pitanja:

Prema tvojim saznanjima...

1. Ima li ijedan prijevoznik u RH kojem je izgorjelo više autobusa?
2. Ima li ijedan prijevoznik u RH koji uspije rabljene buseve prodati natrag u EU?
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Tomek

Izgorjela su im ipak 3,a ne 4 autobusa, jedna S315GTHD je izgleda bila od Touringa, samo je vozila za njih za Portugal te u Sloveniji imala sudar sa autom koji se zabio direkt u rezervoar te je bus planuo.. 24 ozlijeđenih..
Drugi požar je onaj u Francuskoj 2006., za njega ne znam detalje, a ovaj zadnji je zbog elektrike se 1 godinu stara Setra zapalila i izgorila..
Bova Futura koja je na početku Samoborčekove karijere izgorjela je izgorjela pod sumnjivim okolnostima..

Prijevoznik s više izgorjelih autobusa su Stubaki tours kojem je cijeli vozni park izgorio u jednom požaru  ;D i ZET koji doduše ima puno veći vozni park..

A da netko uspije prodati autobuse iz ove naše zemljice u Europu mislim da ne postoji osim Samoborčeka što samo govori o njihovom standardu...

FitzTN

Nije, ono u Sloveniji kod Krškog je bila Samoborčekova Setra...sigurno....ljubičasta.
A i nije se zabio u rezervoar jer je to valjda fizički i nemoguće, nego je imao frontalni sudar, a ovaj auto se zapalio i preslo je...

Al što je bilo s tom Bovom Futurom?

erobuss

O tvrtki koja godišnje kupuje najmanje 3 komada Setri serije 400 sve najbolje!!!

Tomek, ona S315 GT-HD od No5, što joj je ljetos izgorio motor isto je bila od Samoborčeka ili nije?

Tomek

Fitz, jel imaš kakav dokaz da je to baš bio bus od Samoborčeka, a ne neki iznajmljeni od Touringa???

Ona S315GTHD kojoj je ljetos izgorio motor je ex Samoborček.. 2001. godište.

goranxxx

Temsa 102 ofarbana u žutu boju, a kao i 103 dobili novi S logo kakav je i na 101 8) 8) 8) 8) 8)
SETRA 417 HDH

evobus

Citat: Tomek  u Prosinac 16, 2008, 10:36:22
Fitz, jel imaš kakav dokaz da je to baš bio bus od Samoborčeka, a ne neki iznajmljeni od Touringa???

Ona S315GTHD kojoj je ljetos izgorio motor je ex Samoborček.. 2001. godište.

Mislim da ova Setra nije ex Samoborcek, vec da su stigle dvije u paketu( pocetkom ove ili krajem prosle godine nisam siguran) i nedugo poslije toga jedna se zapalila, barem sam tako shvatio gazdu Franjica.

miky

Sigurno je bila od Samoborčeka, a gazda nije Franjić nego Franić. Ove godine su stigle dvije sa Man motorima DU1111-XX i DU2222-XX, a motor se zapalio na DU333-P.

bhorva67

Slavuj

joj bas je lijepi ovako žuti. i drago mi je sta je dosao BMC. bolje nego temsa

Tomek

Inače, ovo je redizajnirani TBX,onaj prošli to nije bio  ;)

goranxxx

SETRA 417 HDH

Slavuj

ljudi sta mislite jel bi trebao sada malo Samoborček sniziti cijene karata u skladu s padom cijene goriva?