Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

hochdecker

Langsam, bit će, pa još se nije osušila...

Slavuj

je je gotova je. danas je bila u vukovaru. imam samo MMS pa ne mogu stavit sliku. kad ju ulovim stavim ;)

zoki.man.fan

danas je 188 bila na ak zagreb...super izgleda...nadam se da če i 189 na ljeto dobiti "škanjca  ili zmajčeka".

maky

Evo, danas sam bio u Samoborčekovoj agenciji u Splitu. Nisam mogao ne zamijetit na polici ljubičastog Starlinera prve generacije na  natpisom i logom Samoborček.
Zanimljivo... Nedosanjani san?!

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Slavuj

Citat: maky  u Travanj 28, 2009, 20:15:32
Evo, danas sam bio u Samoborčekovoj agenciji u Splitu. Nisam mogao ne zamijetit na polici ljubičastog Starlinera prve generacije na  natpisom i logom Samoborček.
Zanimljivo... Nedosanjani san?!

Da jadan Samoborček ima snove i snove o starlineru. tak su jadni sa toliko setra da si to oni sigurno ne bi mogli priustiti. To su stavili tu maketicu tek toliko,i natpis je napisan kartonskim slovima na njemu. odmah je to "nedosanjani" san cim maketa nije S 417 HDH.

tamlover

Mislim Slavujček da maky nije to mislio tako kako si ti shvatio... Nije upitno da si Samoborček danas vjerojatno može priuštit Starlinera, al onda kad je izašla prva generacija - to je već upitno.
Naravno, možda sam i ja krivo shvatio pa je maky zapravo zločest. ;D
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

vipdriver

decki 1.maj je.uzmite motor pa u prirodu ili rostiljada ili japetic......ili u maksimir na grah.pustite autobuse ..............

pozz

Slavuj

Citat: tamlover  u Svibanj 01, 2009, 11:17:40
Mislim Slavujček da maky nije to mislio tako kako si ti shvatio... Nije upitno da si Samoborček danas vjerojatno može priuštit Starlinera, al onda kad je izašla prva generacija - to je već upitno.

ne znam,ne znam,vidjet cemo sta on kaze  ;D

Slavuj

Citat: vipdriver  u Svibanj 01, 2009, 11:21:27
decki 1.maj je.uzmite motor pa u prirodu ili rostiljada ili japetic......ili u maksimir na grah.pustite autobuse ..............

pozz

he he sutra idem Samoborčekom na plitvička jezera. Zmaj vozi  ;)

maky

Citat: Slavuj  u Svibanj 01, 2009, 11:21:55
Citat: tamlover  u Svibanj 01, 2009, 11:17:40

ne znam,ne znam,vidjet cemo sta on kaze  ;D
Naravno da sam zločest i da sam potpalio malo vatrice, čekao sam tko će se uhvatit...
Bilo mi je zanimljivo kao Neoplanovcu da firma koja se bazira na Setrama drži maketu Starlinera u svojim bojama...

A tamlover je dobro razumio, ali da ne duljim...   8)

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Tomek

Ova nesreća od gbr187 je idealna prilika da se na autobus stavi normalni Samobočekov logo jer s ovim kakav imaju 184-187 autobus djeluje prazno i neugledno..

hochdecker

Pas

To je linija koja je bila od Antonio toursa iz Šibenika.....Sada su je dali da je vozi samoborček..

goranxxx

Jučer vidio kod Rakov Potoka gb. 187, ponovo se vozi ali sa starim logom 8)
SETRA 417 HDH