Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

hochdecker

bila je ta slika 174gbr na forumu, ali je netragom nestala, (isti princip naljepnica kao 104 BMC jel tako?)

milorad

jel zna netko šta je bilo sa opalinkama? su vraćene ili zapljenjene?

vipdriver

Citat: milorad  u Siječanj 07, 2010, 18:20:38
jel zna netko šta je bilo sa opalinkama? su vraćene ili zapljenjene?

Ako si uspješan steći ćes i lažne prijatelje i istinske neprijatelje; ipak i dalje budi uspješan!

milorad

goranxxx

hahahha, najbolji busevi a već nakon godine dana vraćeni nazad, a ovi su toliko traljavi da na obadvije slike tj i euro 3 i euro 4 stave  istii bivši samoborčekov gb. 101, je....te novi bus  a koliko problema s njima, jel tko zna jel Samoborček nabavio kakve nove midi buseve i koje marke, još nisam nigdje vidio kakvu prinovu :-[ :-[ :-[ :-[
SETRA 417 HDH

Slavuj

tomo

Citat: vipdriver  u Siječanj 11, 2010, 18:39:25
pitaj tamo...... ;D

http://www.autokodeks.com/novosti.html
svatko ima svoj komentar na ovo(ovaj web site)... ja ga osobno nemam, pogotovo gledajući samoborček kao dio hrvatskog prestiža u Europi....Mora još Samoborček puno toga napraviti da bi se dokazao, ali ni ne dostaje mu puno toga...

Matan

Ja osobno mislim da Samoborcek ima daleko najkvalitetniji vozni park u Hrvatskoj.

goranxxx

kaj se tiče turističkog dijela da, al pogedaj vozni park prigrada, i nije mi jasno kak i dalje u okolici jaske prolazi vožnja školske djece sa starim ishabanim G&S, svaka čast setrma al još uvjek ima previše G&S-ova
SETRA 417 HDH

vipdriver

Citat: goranxxx  u Siječanj 25, 2010, 21:18:13
kaj se tiče turističkog dijela da, al pogedaj vozni park prigrada, i nije mi jasno kak i dalje u okolici jaske prolazi vožnja školske djece sa starim ishabanim G&S, svaka čast setrma al još uvjek ima previše G&S-ova

ajd pogledaj malo dalmaciju u cemu se oni voze??!
pa kaj zakon vrijedi samo u okolici zagreba???
nisu klinci niti zasluzili bolje.sve potrgaju i sjebu...i daj ih natjeraj da zevezu pojaseve!!!! ;D

mega lol

al kakva nam je drzava dobro da je i tak.
ja sam isao pjeske u skolu   :P

pozz

goranxxx

to je naravno istina, djeca kakva su danas nisu zaslužila bolje od ZET-ovih starih drvenjaka di se nema tak lako što potrgati. Danas svako djete dopeljaš do kuće i opet nevaljaš, e trebalo bi opet batine u škole >:( >:( >:(
SETRA 417 HDH

vipdriver

Tlimfocit

ako djecu ne navikavamo na neke stvari i da neke stvari paze i čuvaju onda od njih nikad i neće ništa bit....
najlakše je reć "ne treba dici bolje kad sve razbiju i išaraju" i onda dignit ruke od svega i to koristit kao ispriku za bezobrazluk i nekvalitetu.....i šta kad se dogode nesreće često sa smrtnim slučajevima i teškim ozljedama?
ja se vozin s dicon u busevima i odgovoran san za njih....i sto puta mi dignu živac ali lipin pristupon se može puno prominit....nisan od onih "modernih" koji su za neke idiotske metode odgoja, triba se znat ko je glavni i odgovoran ali to se ne postiže grintanjen i psovanjem po njima nego malo drukčijin pristupom....dragi šoferi kad vozite turizam onda se ponašate u skladu sa poslom koji obavljate (pristojno obučeni, uljudni itd itd), pa zašto ne bi kad dicu vozite svakome se od njih javili, malo se zafrkavali s njima, a ako počmu radit gluposti onda tek strogo....nemojte bit nabrušeni na njih....virujte smanjit će van se razbijanje po busevima i šaranje itd
živite vi i od turizma i od prijevoza djece pa je tako vama u interesu da sve bude u redu....
a i tice na grani znaju da fali većini kućnoj odgoja i autoriteta u školi.....ali šta je tu je.....

Slavuj

Za to bi se trebala brinuti škola koja organizira prijevoz. Šta moze jedan vozac na nas 60-ak u busu? Ja sam iz zrakoplovne skole i u turnusu su 3 i 4 razredi.
kaj moze vozac na nas 60-ak 18-godišnjaka? vozac je tu da obavi svoj posao a skola da brine o ponasanju djece tijekom voznje.ja govorim kako stoje stvari,lako za ove osnovnoškolce.