Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

vipdriver

ucitelji na pocetku potpisu da je bus u redu.i takav mora ostati.u protivnom skola placa svu  stetu.zasad je ok

tamlover

Odlično. Ako naprave štetu škola nek naplati od roditelja i milina. Ja razumijem da vodič na putovanjima može bit u neposrednom kontaktu sa svakim pojedinim putnikom, al u školskom autobusu to ne bi nikako od vozača očekivao. Nažalost među školarcima svake je godine sve više divljaka, pa je vozaču glava u torbi i što se prometa tiče al i što se putnika tiče.

Jel takav ugovor između prijevoznika i škole standardan il je Samoborček to na svoju ruku dogovorio?
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

vipdriver

tak radimo sa maturalcima i izletima.
skolski svakodnevni prijevoz djece nisam radio pa neznam

FitzTN

Jel zna netko što Eurobus/Volvo "Samoborček Buzet" radi u Samoboru?

vipdriver

ima novog vozaca pa malo stice praksu   ;D

goranxxx

najnovija 100% provjerena vijest:
od 1.02.2010. više ne postoje penzionerski pokazi
znači osobe koje su u mirovini kupuju građanski pokaz po istoj cijeni kao i osobe u radnom odnosu.
još neznam kaj se sa onim godišnjim pokazima za starije od 68 god al navodno su i oni ukinuti.
također su neke općine smanjile udio subvencije za školarce pa i roditelji moraju više izdvajati za pokaze svoje djece.
nadam se da ova vijest neće biti obrisana kao neke otprije  ;D ;D ;D
SETRA 417 HDH

tomekk

Citat: goranxxx  u Veljača 01, 2010, 21:50:52
znači osobe koje su u mirovini kupuju građanski pokaz po istoj cijeni kao i osobe u radnom odnosu.
još neznam kaj se sa onim godišnjim pokazima za starije od 68 god al navodno su i oni ukinuti.
također su neke općine smanjile udio subvencije za školarce pa i roditelji moraju više izdvajati za pokaze svoje djece.
nadam se da ova vijest neće biti obrisana kao neke otprije  ;D ;D ;D

Na fejsu se neki dan pojavila grupa "Nedam Samoborčeku 450 kuna!!!" Članovi se žale kako su ukidanjem subvencija cijene karata duplo pokupjele...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

goranxxx

naravno da su duplo poskupjele cijene za krajnjeg korisnika radi ukidanja subvencija, u biti cijena je i dalje ista samo kaj to šira masa ne kuži i odmah udari po prijevozniku
SETRA 417 HDH

vipdriver

Citat: goranxxx  u Veljača 01, 2010, 21:50:52
nadam se da ova vijest neće biti obrisana kao neke otprije  ;D ;D ;D
žao mi je i penzionera,a i ucenika....
žao mi ih je jer imaju takvu državu što im samo uzima iz džepa..
sjeti ih se samo kad su izbori....
ali...
...imamo 'rvatsku  ;D
ali nismo mi ovdje da je financiramo.drzava samo uzima,a daje nista  >:(

Slavuj

moj pokaz je prije kostao 87kn sad je 174kn...

MB 0302

Citat: Slavuj  u Veljača 02, 2010, 16:38:45
moj pokaz je prije kostao 87kn sad je 174kn...

A kaj je pa SETRE su skupe,a je mal donirat kaj je decki! ;D ;D ;D ;D ;D

troosovinac

šta ste se okomili na prijevoznika   nije on kriv!!!!
bela lađa

Slavuj

pa nismo se okomili na rpijevoznika,samo komentiramo cijene i državu. valjda mi sa foruma najbolje znamod a nije prijevoznik kriv

conecto

Subvencije ne daje ni prijevoznik ni država nego lokalna zajednica. Ovo treba rješavati u Samoboru koji očito ne uplaćuje subvencije. A prijevoznik ima svoje troškove - nitko ga ne pita kod nabave autobusa, rezervnih dijelova, registracije ili tenkiranja koliko je u međuvremenu prevezao đaka ili penzionera pa da onda prođe jeftinije.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

vipdriver

Citat: conecto  u Veljača 02, 2010, 19:04:48
Subvencije ne daje ni prijevoznik ni država nego lokalna zajednica. Ovo treba rješavati u Samoboru koji očito ne uplaćuje subvencije. A prijevoznik ima svoje troškove - nitko ga ne pita kod nabave autobusa, rezervnih dijelova, registracije ili tenkiranja koliko je u međuvremenu prevezao đaka ili penzionera pa da onda prođe jeftinije.

subvencije ne uplacuje ni samobor,ni sv.nedjelja a ni jaska.... :o
a Setra,setra je najeftiniji bus u globalu.malo skuplja u startu a kasnije se isplati trostruko...... ;)