Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

Majstor

To je bivša Samoborčekova i svaku zimu su u Samoboru svee iz No5  na popravcima
Takva praksa je otkad su kupljene od Samoborčeka
Samo mi sudite pošteno !

erobuss

tomekk

Citat: erobuss  u Siječanj 03, 2011, 18:24:45
Kako završi priča o stečaju?

Evo baš sam zavirio u sudski registar i piše da imaju privremenog stečajnog upravitelja, znači još nije ništa izgleda rješeno...
Zanimljivo da je na istoj adresi i registrirana firma Samoborček tours (vjerojatno agencija) koja ima direktoricu, gđu Grgurić, a postoji i Samoborček turist sa sjedištem u Zagrebu...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Tomek

I dok se priča oko stečaja ima jedna novost u Samoborčeku, a to su reklame... Na prigradskim Setrama gbr 114 i 120 viđene straga bočno neke bijele reklame, možda ih je dobio i još koji bus.

hochdecker

Citat: Tomek  u Siječanj 09, 2011, 08:56:35
I dok se priča oko stečaja ima jedna novost u Samoborčeku, a to su reklame... Na prigradskim Setrama gbr 114 i 120 viđene straga bočno neke bijele reklame, možda ih je dobio i još koji bus.
...samo automatici (svi).

FitzTN

I to za neke vjenčanice?  ??? ;D

Inače, ovo sve sa "stečajem" mi je iznimno glupo.
Ne kužim se u to baš, ali mi nije jasno kako možeš s tolikim kapitalom upasti u "predstečajni postupak" zbog 1.6mil kuna, pa onda nakon svega toga da je zaključak kako se ne zna jesu te 2 firme ikad poslovale i je li ova firma isporučila to postojenje Samoborčeku?!?

Slavuj

goranxxx

Zatvorene su agencije u Biogradu i Vodicama........ buljimir
SETRA 417 HDH

Tlimfocit

Tema zamrla otkad je krenilo ovo sa stečajem? Što se događa?

JPMorgan

Još u ožujku prekinut stečajni postupak.

Trgovački sud u Zagrebu, povodom prijedloga za otvaranje stečajnog postupka nad trgovačkim društvom

SAMOBORČEK d.o.o., Samobor, D. Cesarića 26, MBS: 080058101, OIB: 67246706888, objavljuje:

Ukidaju se mjere osiguranja određene Rješenjem ovog suda br. St-284/10 od 18. studenoga 2010., a koje glase:

I. Za privremenog stečajnog upravitelja imenuje se Nebojša Antolić, odvjetnik iz Zagreba, Pavla Hatza 3, br. o. i. 102981030 izdana u Policijskoj upravi Zagreb, OIB: 94511496457, datum rođenja 12.6.1959.

II. Privremeni stečajni upravitelj ovlašten je stupiti u poslovne prostorije dužnika, a uprava dužnika dužna mu je dopustiti uvid u knjige i poslovnu dokumentaciju, a protiv osoba koje se tome usprotive može se narediti dovođenje, izreći novčana kazna i odrediti kazna zatvora, sukladno članku 107. Stečajnog zakona.

III. Pozivaju se dužnikovi dužnici da svoje obveze ispunjavaju vodeći računa o prethodnom.

(Broj: 20 St-284/10-34 od 11. III. 2011.) (432)

Tlimfocit

Tomek

S419Ul gbr 190 prije nekih 1 sat ostala u kvaru malo prije odmorišta Ravna Gora u smjeru ZG-a. Na tom djelu je skretanje za Ravnu Goru te nema zaustavne linije pa je bus malo virio uz cestu i čak su na autocesti javljali da je ograničenje brzine 80km/h. Kraj autobusa viđeno i vatrogasno vozilo, ali koliko sam vidio definitivno požara nije bilo.
Inače bus je bio na izletu u Crikvenici.

5AR

Ni mu niš, danas je u Malinskoj  ;)

goranxxx

Ma je li to moguće buljimir buljimir buljimir buljimir
Sve tri Temse opet u pogonu :)evil
SETRA 417 HDH