Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

Majstor

Opet Hypo u akciji ovaj puta Poslovno servisni objekt "Jastrebarsko"
Novaki Petrovinski bb ili ti u prevodi Radionica Samoborcek Jastrebarsko
Šta je slijedece samo Hypo zna
Samo mi sudite pošteno !

Tomomo

Pozdrav,
ispričavam se ak upadam u krivu temu, prvi sam puta na forumu, pitanje se tiče se linije Samobor-Zagreb (ne znam jer bi to išlo pod lokalno, vidim da je onda tema o lokalnim linijama mrtva već 5 godina).
Uglavnom me, kao svakodnevnog korisnika linije AK Samobor - AK Zagreb zanima da li je u zadnje vrijeme "isparila" jedna Setra troosovinka, mislim srednja po starosti (nisam ziher da li je gbr 188, ima ručni mjenjač). Vidim da ne na nekim polascima gdje je redovito bio troosovinac od ove jeseni redovito fali jedan, pa ne znam u čemu je problem, kvar ili..., ima li netko insiderske informacije?

Tomek

S319UL gbr 188 ostao bez naljepnice orla s obje strane.

miky

Dana 01. ožujka 2013.g. sam putovao Samoborčekovom linijom iz Dubrovnika za Zagreb večernjom linijom u 22.00h, autobus S415HD, uredan autobus, vozači I. liga, sve bez greške. Svaka čast!

mantisha

Zna li itko dimenzije prtljažnika? Htio bih samoborčekom prevesti predmet cca 190 x 50cm cm iz Zg za Šibenik....fala :)

goranxxx

danas htjedoh iz Rijeke Samoborčekom.. nema više linije.. odustali >hammer<
SETRA 417 HDH

bonaparte12

Na voznom redu od njih i akz nema ni buzeta. Jel netko zna kakve su im linije za dubrovnik?
POLAKO I SIGURNO

Scarface

Citat: bonaparte12  u Ožujak 30, 2013, 15:47:30
Na voznom redu od njih i akz nema ni buzeta. Jel netko zna kakve su im linije za dubrovnik?

Nisam nikad putovao, ali po onom što vidim šalju najbolje autobuse na tu liniju, ja uvijek vidim 415 hd na toj liniji. Iako su skuplji od konkurencije, ipak su nešto brži.

bonaparte12

Neznam kako mogu biti brži ako je polazak od croatie u 1: 20 a njihov u 2:20 iz splita s tim da croatia ide samo u karlovac, a oni imaju i gospić i jastrebarsko
POLAKO I SIGURNO

shef

Pa linija za Buzet i za Rijeku je bila ista linija. Vozili su najčešće sa Trendlinerom, nikad nisam vidio više od 3 putnika unutra, a dalje do Buzeta najčešće nitko.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Tomek

U vozni park stigla dobro znana prinova  8)

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

bonaparte12

Mozda jedna od one dvi setre s njuskala, pisem to jer je sada samo jedna u oglasniku
POLAKO I SIGURNO

setra515

vratila se ptica selica s juga svome jatu  :)

Majstor

Citat: Tomek  u Travanj 01, 2013, 14:12:14
U vozni park stigla dobro znana prinova  8)

Najprije neka stara 315 GtHd ex Samoborcek
Ili No5 ili kuma Fils-a
Samo mi sudite pošteno !