Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

Majstor

Citat: altenator  u Rujan 01, 2013, 09:59:57
Citat: goranxxx  u Rujan 01, 2013, 08:14:51
naprotiv.. uprao saznao da Samoborček izgubio sve škole koje je vozio, osim par na području grada Samobora,znači kompletnu Svetu Nedjelju i Jaskansko i Žumberačko područje..otpušteno više od 10-tak djelatnika i najavljeno rezanje plaće
Oni izgubili jel se zna tko je dobija  ???

Cazmatrans vidjen sa tablom skole
Samo mi sudite pošteno !

janko

Umjesto Samoborčeka Svetu Nedelju vozili prošli tjedan dva Čazmatransa i Maluks,

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

goranxxx

evo, nekoć zapljenjene Temse pa otkupljene, ponovo odlaze iza ograde, navodno i nekoliko setri
SETRA 417 HDH

tramvajac 92

Temse ko i BMC za drugo ni nisu. Bolje da ih nisu nikad ni uzimali.

Majstor

Stigla prinova S315 Ex.Fils
A nama Temsi ?
Samo mi sudite pošteno !

tomekk

Sve 3 male Temse u žici u Dubravi  :P
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

hochdecker

Prinova S319 ul. ČK tablice. Garažni br. 191. Ostala u bijeloj boji. Na boku veliki natpis www.samoborcek.hr

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

Tomomo

Što se dogodilo sa 189? Već dugo je se ne vidi u prometu...

zlikowszky

Tek sam danas skužil da na 188 fali ptičurina koja je bila narisana. Kad i zbog čega je odletjela?
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Majstor

U Samoborceku traze vozace autobusa
Izgleda da su poceli njihovi napustati brod ;(
Samo mi sudite pošteno !

HunterZG

Citat: Majstor  u Srpanj 12, 2014, 09:59:50
U Samoborceku traze vozace autobusa
Izgleda da su poceli njihovi napustati brod ;(

Nekako sumnjam da je to razlog. Zašto onda u oglasu kao jedan od uvjeta traže svjedodžbu za KV vozača, a prednost imaju oni s upisanim kodom 95? Možda im fali kadra sa svim "papirima".

hochdecker

Citat: Tomomo  u Travanj 25, 2014, 07:33:52
Što se dogodilo sa 189? Već dugo je se ne vidi u prometu...

Danas u prometu nakon nekoliko mjeseci viđena S319 UL gbr. 189.

tramvajac 92

Bilo bi dobro da dovedu i neki novi bus, pošto su među (daljinskim) putnicima na glasu kao prijevoznik s najboljim busevima, a kako je najnoviji bus iz 2008 (znači 4 godine star) vrijeme bi bilo za shopping. Usput budi rečeno da su među najskupljima: ZG-ZD (126 kn), skuplji jedino ATP ŠI sa 136 kn  ZG-ŠI (151 kn), ZG-ST (176 kn), tu je ATP ŠI sa 219 kn vrh, Autotrans varira (171/179), ZG-DU je 231 kn, tu je najskuplja kombinacija Panorama/CB+AP Varaždin sa 250 kuna. Ja se i dalje s njima neću vozit ( ;D ) pa me to osobno ne dira, al kad su već među najskupljima, mogu bit i među najboljima po busevima-