Boban Sveto, Solin [ST]

Autor maky, Prosinac 03, 2007, 12:51:06

altenator

Bjela bila prodana u Dubrovnik pa opet otkupljena

im

Paško

Siva (Stipina), bijela je ex Autotrans
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Tomek

Skyliner na promjeni prednjeg stakla

shef

Još jedan novitet s Njuškala... navedeno je da je autobus Mercedes

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Šta je ovo maska od nekog starog 222A110 ?   S boka izgleda ko normalni B3 090, al mi napred čudan

shef

Je, od TAM-a je. Samo ne znam otkud se ovo pojavilo. Možda je onaj krem što je bio negdje u Zagorju.

Sent from my VIVAX TPC-71253G using Tapatalk

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Po Bosni ih ima nešto, možda je tamo našo masku.  Po svemu ostalome ovo je novi model B3090 i to čak mislim da je i povišen

Majstor

To je zagorski krem jednini sa Mercedes motorom 1993.godiste
Samo mi sudite pošteno !

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

volvobus

nevjerujem da je ex.Croline jer nema takvu unutrašnjost i zadnje staklo je oblijepljeno dok ovo nije i gledajući instrument tablu nije takva kakvu je imao zagorac a gazda Branko ga je zamjenio sa Ilibašič prijevozom iz VU za WV sprintera

Majstor

Da ipak mislim da je noviji i da je taj
Ex Antonio Tours Pag sa Man E2 260ks / prije taj /
Samo mi sudite pošteno !

shef

Provjereno - Croline i ovaj su isto vozilo.

(c)Teutonic

Shole

Da nebi kojim slučajem nestale sa Njuškala.

TAM  331A119  ST-696-ZG   (ex  ST-888-JM)

sunce s boka, u stilu bivšeg  vlasnika, Riječkog Autotransa (#937) mada je u ATR-u ustvari bio sa Eurolines shemom s kojom je došao iz Slavnika. Nemogu se sjetit da li je ikada imao neku ATR shemu  >:(

nije bez veze lav naprijed na maski

original unutrašnjost