Autoprijevoz Davor [NG][SB]

Autor FDT, Prosinac 03, 2007, 16:02:07

Shole

Neznam kolko sin ima godina, ali ima tisuću puta više smisla za fotografiju od onih koji misle da su veliki stručnjaci. Oćeš od boje, kvalitete pa do kompozicije. Da, neko će reć da je druga mogla bit malo ukoso pa da ga uhvati cijelog, ali onda bi bila ista ko prva samo sa suprotne strane, dok je ovako posebna.

Inače, šteta da su mu zadnja vrata ostakljena, puno bi ga diglo da su u boji karoserije

Robi_

@Shole:  Hvala puno  :)

Pa imam 16g. i bavim se fotkanjem negdje od 6.razreda osnovne, inače zadnje 2-3g profesionalnije  ;D

Ako te zanima, ovdje mozeš pogledati neke od mojih fotki ;)

http://fotozine.org/index.php?omen=Angelart

Robijev sin...

Shole

Izvoli se posvetit slikanju autobusa kad ti tako dobro ide  ;D.  Naravno, u razumnim granicama, jer sve čega ima previše prestaje biti zanimljivo.

conecto

Ovakva kvaliteta fotki opravdava praktično svako objavljivanje. Naravno, dok se "love" autobusi kompoziciju baš i ne možeš uvijek birati. Koliko sam shvatio, Robijeva lokacija je Zadar, dobro bi nam došlo nešto dobrih slika buseva iz tog kraja, samo naprijed  :)
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

mate

Cityliner danas u Sl.Brodu

mate

Ovaj Platinum je ex. Lisane Transturist ;)

Tomek

Cityliner prvo viđen u okolici Zadra da bi se kasnije pojavio i u Dubrovniku

mate

Cityliner Platinum danas u Sl.Brodu

Tomek

Transliner u Novoj Gradišci -- pozdrav kompletnoj ekipi iz AP Davora ;)

tomekk

Danas u Varaždinskim Toplicama.
Sprijeda tabla za prijevoz djece unutra:

straga ništa  :-\

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Tomek

Zahvaljujući ekipi iz Autoprijevoz Davor-a dobio sam ove fotke koje ću kreoz slijedećih par postova stavljati na kojima ima ponešto od sadašnjeg voznog parka, ali i voznog parka sa samih početaka među kojima se nalaze i neki autobusi za koje nismo znali. Hvala im na slikama
Cityliner ex F-Tours

Transliner SHDL

Intouro

Neoplan Euroliner U koji je danas u -- Panturistu

A ovo je onaj slavni Neoplan Transliner L koji je bio izgorio te kao takav bio na naslovnici 24sata

Tomek

Počeci AP Davora sa nekim stvarno rijetkim fotkama
Bila su u voznom parku dva Mercedesa O307

A evo i Sanos S415

Tomek

Zatim ex Croagovci
Sanos S515VTT i TAZ Dubrava D142xV koja je danas u Posavina busu

Sanos je iz ljubičaste..

Prefarban u bijelu i kasnije je dobio masku ala Dubrava 1438 te je naposljetku i prodan negdje u Dalmaciju

Tomek

A sada dva posebna autobusa koji su nekad vozili za Autoprijevoz Davor
Sanos S315.21VT

TAZ Dubrava D1426V ex Čazmatrans

mate

Danas na posebnoj voznji u SB