Samoborček – fotografije

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:17:37

Slavuj

Slavuj

opet malo ljencarim doma pa evo da malo obnovimo:

Tomek

Slavuj

Jučer sam išao za Šibenik i vratio se isti dan,išao sam se samo provozati njihovom setricom pošto nisam dugo  ;D polazak sa autobusnog u 6:30,a iz Šibenika u 18:30. išao sam istim busem i istim šoferima tamo i nazad, a moj bus je bio Setra S415 HD. moram reći da mi je to bilo jedno od najugodnijih putovanja. Autobus je odličan,šoferi su bili mrak,nazad nije bilo puno ljudi pa sam se izvalio po cijelim stražnjim sjedalima,slušao muziku i uživao. još je bilo bolje posto je na pola puta pao mrak pa sam fino odrijemao. Rasvijeta u autobusu je taman za spavanje,tek toliko da znas da si u autobusu,taman koliko treba,lijepo prigušena a tko voli čitati može si upaliti pojedinačnu rasvijetu. 415-ica ima 410ks i polu automatski mjenjač sa 12 brzina,to nisam ni znao dok se sada nisam vozio.

u jednom trenutku na kolodvoru u Šibeniku su bila 4 Samoborčekova autobusa; dvije 415-ice i dvije 417-ice. To je bio pravi užitak za mene te sam se odmah uhvatio moba i deri po slikanju. nadam se da vam je ovo dobra doza Samoborčekovih setrica:

319-ica naisla na kolodvoru dok sam cekao polazak:

I sad ovo sve iz Šibenika:

S njim sam došao:

a ostala ekipa nam se pridružila oko 13-13:30

nakon 15ak minuta su nam dvije otišle:

A ostala je moja 415-ica i jedna 417-ica:

Pa nam je otišla i 417-ica:

Slavuj

I ostala je moja 415-ica sama pa sam ju detaljno poslikao na kolodvoru i putem:

Lijepa doza setrica je to bila ;)

tomo

Zagreb-Split prve dvije slike, a treća Zagreb-Šibenik na kolodvoru u Zadru

maky

Evo prekrasni Cityliner da razbijemo monotoniju Setri. Ne mogu od muke otvorit ovaj topic...  :P

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

hochdecker

a kolko bi mogo bit ljepši....

tomo

Citat: hochdecker  u Srpanj 15, 2009, 15:14:31
a kolko bi mogo bit ljepši....

slažem se.... evo nađoh još jednu setru među slikama.... ZG-1038-BM

5AR

Tlimfocit

pa fino je on to naletia...čini mi se da je udar bia taman oko znaka SETRA....a moglo bi bit da je u neko visoko vozilo udria jer mu je otia retrovizor s vozaćeve strane

manoplan

St!pe

Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

mansg313

Po meni najljepši Samoborčekov bus 419 UL...i njezin redovni šofer...

E Slavuj da te Gazda Božo čuje kako prisvajaš njegov turistički VP....