Samoborček – fotografije

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:17:37

Tlimfocit

Spomenik braniteljima, križ, grb i setra sa logom samoborčeka.....postoji li bolja slika za reklamu ove firme?

vipdriver

goranxxx

upravo vidio novo ofarbanog 189 i zbilja mrak izgleda ;)
SETRA 417 HDH

PROFA

Ma ko imalo poznaje tvrtku Samoborcek pa samo ime dosta govori ,a kad su  kupili VOLVA AV 120 tako je bio fino ispisan Samoborcek a po slovima na vrhu kao da je snijeg pao!
I ona 2 neoplana bijela kad su nova kupili mijesto Cazmatransa ,tada sam ja bio u CAZMATRANS mi smo kupili 8,a Samoborcek 2 jel je bilo 10  narucemo ali novacxa je zafalilo pa su nam oni izasli u susret jer za 10 buseva je druga ciena!

FitzTN

Ostat će bez životinja ak tak nastave :D

Ivan1983

ma ne...oni ti rade životinjsko carstvo ;D ;D

Slavuj

Evo njihov konjić

Danas sam se vozio u njemu i lijepo su ga sredili ali imaju i neke propuste:

po meni je malo cudno da nakon sto ga cijelog urede izvana i iznutra, ostane na onoj plastici na sjedalima gdje su pepeljare i dalje pošarano sto su huligani posarali prije uredivanja i  sedam svjetla za rasvijetu i dalje ne radi a jedno je cijelo pošarano kao sto je bilo i prije

PROFA

Svaka cast bas je  odlicno sredjen!

tomo

Citat: PROFA  u Studeni 06, 2009, 19:59:01
Svaka cast bas je  odlicno sredjen!
JA bih zmajčeka prabacio između druge i treće osovine, još bi bolje izgledao, ali to je SUBJEKTIVNO mišljenje!!!!

Slavuj

Evo gbr 154!

Nisam ga vidio vec jedno 2 godine i danas je na kolodvoru bio,jos je u upotrebi. Žao mi je sto su slike lose ali sam slikao iz drugog autobusa:

i još nesto: konjiću fali dobar dio glave,sa desne strane autobusa,gledano od repa prema nosu.

Sonja

Tomek

Ajmo ekipa, gdje je ovo:

gbr116

Ivan1983

navi

buSHunter795