Samoborček – fotografije

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:17:37

sniff

Danas nazad sa ovom Setrom S 315 GT-HD koja je bila prodana u No.5 Dubrovnik,a zatim ponovno kupljena.Vrlo zatamnjena stakla,sasvim pristojna sjedala.Do Šibenika je bilo 15 ljudi u busu,a do Zagreba 100% pun.Dobro vuče,mogli bi samo zašarafiti poneko sjedalo.45 kilometara prije Zagreba bus upada u ogromnu gužvu.Za mnogo,mnogo minuta prošao sedam kilometara.Pola kilometra ili manje od izlaza za Jastrebarsko ide u pretjecajnu traku i prestigne dosta auti  :D ,no mnogo se vozača odlučilo sići sa autoputa,pa je opet nastala gužva. Po "alternativnijim" pravcima došli smo bliže Lučkom,opet sišli na autoput,a da nadoknadi vrijeme vozač je pretekao sve sportske BMW-e,ost.Peugeote,Toyote,Kamione,buseve.... ;D U Zagreb smo došli sa samo pola sata zakašnjenja.Uštedjeli smo 20 minuta,pokazivač toga je bila Čazmina Trojka koja je išla iz Zadra u Zagreb. Kad smo došli na odmorište ona je upravo kretala,a došli smo u skoro isto vrijeme na izlazni peron(na Janjču je bila pauza 20 minuta).Pohvala vozačima za susretljivost i ljubaznost,te izvanrednu vožnju,a siguran sam da će jedan od njih ovo i pročitati :)evil

Po dolasku u Trogir,jedna od boljih slika :D

Unutrašnjost

Ak Šibenik

I odmorište Janjče

P.S.nadam se da je dovoljna doza Setri bila! hi

Tomek

Danas ova Setra gbr 160 u Rovinju uz Fils vozila neke odbojkaše cijeli dan (ruta traje 10-ak minuta)

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

sniff

Danas na kolodvoru:
@419 UL-190-vozač kaže:"Jesi me zoom-iro? :D"    ;D

Nažalost nisam,zanima me bus ;)

@9320 DE došla iz Splita

@TRENDLINER DOŠAO IZ ŠIBENIKA.TO MI JE ULJEPŠALO DAN,A BOGME I PUTNICIMA!!!!!

@123 došao iz Samobora

lussin

Nema odmora za 190, do pred neki dan na Lošinju, sad u Zagrebu na liniji thumbs

sniff

Nema odmora baš ni za druge buseve.Sto linija oko Zagreba za UL-ke i NF-ke,deset polazaka za more i sa mora dnevno...

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

hochdecker

ZG 4868-FT

shef

Ekipa Samoborček danas u Crikvenici
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

lussin

Komiža, 14.6.2016.

Izvor: Brodovi i pomorstvo (ships.forumj.biz)
Autor (uz dozvolu): DavorVis

sniff

700-ti post :)

tramvajac 92

Šteta, nisi uhvatio Trendlinera, u 17:30 je otišao za Šibenik ;)

sniff

Ovo je slikano malo prije 15:00. Vidio sam i tRENDLINERA koji je u 14:50 došao iz Šibenika,ali ga namjerno nisam uslikao jer je šteta okidanja,a nisam želio kvariti post rezerviran za Setru. ;D

jigsaw

Jos jedna 315 NF u pogonu bus bus123

sniff

22.8.2016.
G.br.185 na Zagreb-Šibenik.
Prigradska Setra,predivno...Mjesta za noge donekle ima,ali su sjedala prenisko postavljena i imaju preniske naslone. Bus je malo raskliman,ali u dobrom je stanju,te je nanovo prefarban i lakiran.Nema narodnog radija,što je isto ok,vozači su pristojni...