ex Laurus Zadar (ex Larus)

Autor kriticar, Studeni 02, 2008, 08:56:10

maky

Starliner anyone?!

Uz ovoga Citylinera, vidio sam danas i jednog Starlinera...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Pas

danas sam čuo informaciju da svi autobusi koji su bili od promet makarske da im se vračaju a kupljeni su polovni autobusi  u njemačkoj i sloveniji.....

elvis

maky jesi li mozda vidio onog kojeg vec imamo na prethodnoj stranici,ili su kupili jos jednog ???

maky

Baš sam kreten, nisam vidio da taj već postoji na prethodnoj stranici. Vidi se koliko nisam u toku...  :P

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

manoplan

Citat: Pas  u Siječanj 19, 2011, 22:55:10
danas sam čuo informaciju da svi autobusi koji su bili od promet makarske da im se vračaju a kupljeni su polovni autobusi  u njemačkoj i sloveniji.....
Zar su i Promet Makarsku uspili zahebat?  ::| Ili je tako dogovoreno prije? Imali smo neke dileme tu oko vlasništva nad Prometovim autobusima .

manoplan

Larusova linija iz ZG prema ZD danas u 12:30 nije krenula.
Kako su rekli na AK Zagreb, autobus koji je trebao voziti tu liniju nije ni došao iz smjera Zadra, jer je imao nesreću u okolici Benkovca.
Nadam se da nije ništa ozbiljno u pitanju i da se ne radi o prinovi.

Tomek

Dvije prinove danas na autobusnom kolodvoru, a u gradu viđen i još jedan Volvo koji je bio na carinjenju

Cityliner N1116 koji ima već reg.

Setra S317GTHD koja je još na zollkama -- Setra ima prednji branik ko serija iz 2003. g.

maky

Citat: manoplan  u Siječanj 20, 2011, 12:58:52
Kako su rekli na AK Zagreb, autobus koji je trebao voziti tu liniju nije ni došao iz smjera Zadra, jer je imao nesreću u okolici Benkovca.
Danas je izašao članak u 24 sata.
Ne govori se koji autobus je u pitanju, ali penjali su se uzbrdo iz Obrovca, i otprilike kilometar od cijevi koje vode u hidroelektranu je došlo do jakog naleta bure, koji je gurnuo autobus prema provaliji u ogradu. Kako se zbog toga nisu mogla otvoriti vrata (jer se otvaraju prema van), putnici su morali iskakati kroz prozor, a po njih je došao zamjenski autobus...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

erobuss

conecto

Citat: maky  u Siječanj 21, 2011, 14:15:16
Citat: manoplan  u Siječanj 20, 2011, 12:58:52
Danas je izašao članak u 24 sata.
Ne govori se koji autobus je u pitanju, ali penjali su se uzbrdo iz Obrovca, i otprilike kilometar od cijevi koje vode u hidroelektranu je došlo do jakog naleta bure, koji je gurnuo autobus prema provaliji u ogradu. Kako se zbog toga nisu mogla otvoriti vrata (jer se otvaraju prema van), putnici su morali iskakati kroz prozor, a po njih je došao zamjenski autobus...

Starliner (sorry, maky).
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Majstor

vidio clanak ali slika Vukelic Mile I Velebit tours ?
Samo mi sudite pošteno !

maky

Citat: Majstor  u Siječanj 22, 2011, 00:53:27
vidio clanak ali slika Vukelic Mile I Velebit tours ?
Vjerojatno je to zamjenski autobus koji je došao po njih...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Bari

Jeste sigurni da je Setra S317GTHD Larusova? Jel možda od Čazmatransa?
KREPAT MA NE MOLAT !

Tomek

To da je Setra Laurusova je 100% provjerena informacija ;)

inspektor Maska

Citat: Bari  u Siječanj 22, 2011, 01:33:24
Jeste sigurni da je Setra S317GTHD Larusova? Jel možda od Čazmatransa?
Ljudi ovdje imaju provjerene informacije i dobre dojave i ne lupetaju gluposti, kao na nekim drugim mjestima  good_boy.