pozdrav od kolegice

Autor nina, Studeni 05, 2008, 14:07:52

nina

Evo i ja sam konačno uz pomoć strpljivih kolega naučila kako se predstaviti, pa da počnem. Zovem se Nikolina i iz Kutine sam, imam 28 god. Vozim bus u privatnoj (tatinoj) firmi "Pokorny bus". Nadam se da ću uz vašu pomoć naučiti i staviti slike mojih buseva na forum. (nisu neki ali su moji). Pozdrav svima i hvala za podršku
MI SMO VOZAČI SVUDA U SVIJETU GDJE GOD DOĐEMO - ONI SU ŠEFOVI SAMO U FIRMI U SVOM MIKROSVIJETU

travego 580

Prijava je brzo odrađena. Ajde ostali pomozite kolegici jer te slike nekužim ni ja. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

CroHerc

POZDRAV NINA DOBRODOŠLA na forum .

A to za slike napiši što ti nije jasno ovdje ili na pp.  pa ćemo i to riješiti.   ;) :P

mate

Nina pozdrav i dobrodosla na forum... ;)

nina

Hvala vam svima na porukama dobrodošlice, a što se tiče slika nije mi ništa jasno. Kako da ih stavim tu na forum? Od kuda da krenem? (Predpostavimo da su mi slike već u kompu) iako nisu, ali bit će uskoro.
MI SMO VOZAČI SVUDA U SVIJETU GDJE GOD DOĐEMO - ONI SU ŠEFOVI SAMO U FIRMI U SVOM MIKROSVIJETU

CroHerc

JEDNOSTAVNO

kad dođeš na odgovor

klikni dodatne opcije

zatim klikni na Browse

onda nađeš sliku koju želiš staviti i open

to ti je sva procedura

nina

Hvala CroHerc pokušat ću u što kraćem roku obogatiti vaš i naš forum kojom novom slikom

Sonja

EuroTrakker

Dobrodošlica i od mene. A u vezi slika bi bolje slike bilo stavljati na photobucket, jel s načinom  koji je Croherc predložio brzo će se popuniti hostani prostor na serveru
Pozdrav iz 53nje

tomekk

i da se nadovežem, na forumu postoji i  objašnjenje za stavljanje slika http://autobusi.org/index.php?option=com_smf&Itemid=26&topic=1306.msg10437#msg10437     i naravno dobrodošla na forum
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

driwer1

potdrav od driwer1     sta ima legice, jesi spremna za zimu?   čuvaj se..... sretno.
đuka....

mb0404

mansg313

Ma naravno da je spremna pravi je ninđa