Centrotrans, Sarajevo - razno

Autor autobusi.org, Prosinac 04, 2007, 13:24:16

The_Dubster

samo mala ispravka - CTS nema ispostavu u Brezi, ali zato ima u Ilijašu i ta garaža je nadležna za Brezu pa taj je Isuzu često na linijama za Brezu

elvis

Znam,osim tih ponekad dodje i u Sarajevo sa tablom Breza-Sarajevo,sto znaci da je u Brezi najcesci gost,pa sam zato stavio da je u Brezi ;)

The_Dubster

To je baš rijetko. Najčešće je na Breza-Visoko, Ilijaš-Zenica, Ilijaš-Sarajevo

elvis

Ipak je puno cesci na Breza-Sarajevo nego na Ilijas-Sarajevo

The_Dubster

Ne bih rekao. Uvijek možeš ispratit ;)

A vozač koji ga najviše duži je RAmiz - legenda u CTS Ilijašu, s njim uvijek neka šala, nikad ozbiljno xD

aaaaa

Citat: elvis  u Lipanj 07, 2010, 20:53:50
Zar prvi MAN-ovi nisu stigli mnogo ranije,zajedno sa ISUZU-ima,cini mi se da je bio i prilog na TV-u o tome,prikazani MAN-ovi poredani,a pred njih ISUZU-i,ti ISUZU su sad rasporedjeni po radnim jedinicama,ima ih par u I.Sarajevu,jedan je u Brezi itd...

nisu nisu 100% 2005. sjecam se obiljezavanja desetogodisnjice Srebrenicke tragedije da su neke delegacije vozili MAN-ovi koji su tada bili stari po nekoliko mjeseci. Mislim da je u prvoj grupi bilo 5 do7 vozila a da su kasnije "sukcesivno" stizali ostali ...da isto tako cini mi se da u prvoj grupi nije stigao i jedan dvoosovinac ili je stigao mozda jedan...nisam siguran

Man lion's coach

slazem se sa tobom aaaa, autoprevozovi manovi su stigli ja mislim 2005 godine, a mislim da su stigli u jednom komadu i autoprevozovi centrotrnsovi i transturistovi autoprevozovi manovi su 2004 godina...

The_Dubster

Sjedišta ponovo stradaju. Ova su stradala u 631-M-972

a inače, steyr zglobni 451-E-324 danas nije vozio svoje uobičajene linije. Vidio sam ga oko 13.15 na Stupskoj petlji, išao vjerovatno prema bazi. Mislim da je u pitanju bio neki kvar, da bi ga ponovo pri povratku kući oko 17.00 vidio u garaži Ilijaš na kanalu

mate

Jel mi netko moze reci da li ova linija Centrotransa (koop. Croatia Bus, Espergarde Tourist) Sarajevo - Helsingor prometuje?

Sarajevo - Helsingor

Man lion's coach

Zanimaju me 2 stvari ovako

Prva je ta da li imaju neku linju za CG, u zadnje vrijeme vidjam jednog njihovog autobusa koji prolazi uvijek u skoro pa isto vrijeme kroz Stolac...

Druga je ta, nedavno im je jedan Lion's top coach ostao u kvaru u okolici Capljine, jedan ga je Autoprevozov autobus doslepo u Mostar u Autoprevozovu garazu...Zanima me sta je sa tim busem dali je napravljen ili i sad lezi u garazi ???

Pozz

aaaaa

Citat: mate  u Srpanj 08, 2010, 10:32:45
Jel mi netko moze reci da li ova linija Centrotransa (koop. Croatia Bus, Espergarde Tourist) Sarajevo - Helsingor prometuje?

Sarajevo - Helsingor

voze je samo Espergeradeova vozila u glavnom Setra 431 ...

aaaaa

Citat: balja  u Srpanj 15, 2010, 18:12:22
Zanimaju me 2 stvari ovako

Prva je ta da li imaju neku linju za CG, u zadnje vrijeme vidjam jednog njihovog autobusa koji prolazi uvijek u skoro pa isto vrijeme kroz Stolac...

Druga je ta, nedavno im je jedan Lion's top coach ostao u kvaru u okolici Capljine, jedan ga je Autoprevozov autobus doslepo u Mostar u Autoprevozovu garazu...Zanima me sta je sa tim busem dali je napravljen ili i sad lezi u garazi ???

Pozz

imaju nekoliko sezonskih linija za Crnu goru (Herceg Novi, Ulcinj i....)

neoplancityliner

jučer je u Čazmi bio Cityliner Centrotransa, nažalost nisam ga uspio slikat...  :-\

tomo

Sarajevo - Pula (vozač je bio tako ljut što ga se slika da je pocrvenio k'o paprika)

elvis