Globtour - rasprava i novosti

Autor erobuss, Prosinac 21, 2007, 16:54:46

mate

EuroTrakker  svaka cast na postu...
samo se treba zapitati da li ce daj mladic jos uopce nakon te tragedije sjesti za volan automoblila, a kamoli autobusa... :(

EuroTrakker

Pogledaj te kakva je Pinter sranja ima u kratkom roku pa je sjeo i nastavio voziti.
Pozdrav iz 53nje

TOMAZY

bio sam danas sa tim momkom sto je imao nesreću sa tim autobusom!ima samo malu modricu na prsima,a autobus je pun krvi!

ist

Šta bi trebao raditi? Pa voziti, ali pitanje na kojim relacijama. Znam da je primjerice livanjski prijevoznik, dok je sličio na nešto, držao mlade momke godinama na lokalu dok im se sva sela ne bi zgadila, pa bi ih tek onda slali na međugradske linije i to kraće, a međudržavne su vozili isključivo iskusni vozači.
Danas ima prijevoznika koji tek zaposlene momke šalju na duge međugradske, pa i međudržavne linije. U tome je problem

CroHerc

ist  potpuno se slažem sa tobom to da se svakom može dogoditi stoji ,  ali da iskustvo ništa ne znači to je šuplja priča.

mladi vozač treba proć gradske i prigradske  relacije , zatim slabije i manje autobuse i kad stekne neko iskustvo prijeć

u veće , jače autobuse na većim relacijama.

nemožeš vozača koji je tek počeo voziti sjest za volan 400 - 500 konja jakog autobusa  sa 50 ljudi i slat ga na duže

relacije.    on nemože imat isto znanje  i rzmišlat kao iskusan vozač

TIH POLA  NEMISLI GLVOM NAGAZI GAS  DO PRVE OZBILJNIJE SITUACIJE I TO ZAVRŠI OVAKO ;)

busfan

Ovaj sto je napravio zadnji sudar je 79god, znaci moguce je da vec 7-8god vozi autobuse. To i nije bas tako malo :-\

CroHerc

to  već  je mozda i dovoljno ako je počeo voziti kad je položio ali ko zna možda je tek počeo

a prije sam govorio općenito ne samo o ovom slučaju! ;)

seso

vozac je pusten da se brani sa slobode uz jamcevinu 5000KM,nesmije iz bih... i znate odakle mu 5000km? svaki vozac dao po 50 km i skupili tako. a iz firme ga nije nitko zvao ni pitao kako je...

Tomek

Globtour redovito servisira svoje autobuse u Volvo servisu u Jankomiru, danas je tamo viđen AV120(onaj plavi).
Inače još uvijek nije prodan onaj bijeli Skyliner, samo je prebačen na jedan drugi parking.

erobuss

Cijelu vječnost stoji parkiran!!!  :( Kako im se isplati posjedovati bus koji ne dodnosi nikakav profit!? Čini mi se da je sasvim OK, mogu ga koristiti za Skandinaviju ili postoji neki drugi problem?

Ima još one Švedske tablice?

erobuss

Tlimfocit

koje su ovo tablice na ovoj katnici?

erobuss

Citat: Tlimfocit  u Rujan 16, 2008, 22:49:08
koje su ovo tablice na ovoj katnici?

Portugalske  ;D
Slikano kad je bus stigao iz tvornice  ;)

CroHerc

PLAVI VOLVO VOZI NA LINIJI VINKOVCI - NEUM

TOMAZY

pajdo,plavi VOLVO AV120 vozi liniju Neum-Zagreb,a mozda ga nekad sretnete i za VINKOVCE!!!! ;) ;) ;) ;) ;)