Livno bus - rasprava i novosti

Autor ist, Prosinac 21, 2007, 11:03:03

ist

To je neoplanov troosovinac, ali on ti je normalno vozio, čak je godinama držao liniju Beč-Široki Brijeg. Već dvije godine ne vozi

PROFA

Znam bajo ja sviju tamo,ali kad je nov kupljen bio je scania ja ti kazem za prije,a dvo osovinca je vozio Corba naj veca licnost firme !Livnobus

ist

Pa sad, da je on baš najveća ličnost  ::| A troosovinca je vozio zajedno s vozačem s inicijalima V. B., je li tako

PROFA

neznam ali on je bio zakon u firmi vidis li  ga pozdravi ga njega;Zdravka,Srecka krupnog,Stipu sa kata starog,i sve dobri smo bili!

ist

Ovo je stvarno offtopic, ako moderatori mogu, neka nas prebace u temu o Livno busu ili neka ovo brišu

ist

Da ne zamre tema, pregled linija s polaskom iz Livna:

Mostar (Posušje, Široki Brijeg) - 5.45*;
Split - 6.30*;
Sarajevo (Tomislavgrad, Kupres, Bugojno, Travnik, Vitez) - 7.00;
Split (iz N. Travnika, Travnika, Jajca, Bugojna, Kupresa) - 8.30;
Sarajevo (iz Splita - Kupres, Bugojno, Travnik, Vitez, Busovača, Kiseljak) - 9.10;
Split (iz Sarajeva, Kiseljaka, Busovače, Viteza, Travnika, Bugojna, Kupresa) - 11.00;
Jajce (iz Splita - Kupres, Bugojno) - 12.30;
Split - 16.00;
Novi Travnik - (Kupres, Bugojno, Travnik) - 16.45;
Split (iz Sarajeva, Viteza, Travnika, Bugojna, Kupresa, Tomislavgrada) - 20.30;

Polasci za Švicarsku: četvrtkom i nedjeljom u 9 (iz Kiseljaka, Viteza, Bugojna, Kupresa, vez s Hercegovinom)

* ne prometuje nedjeljom i praznikom

PROFA

Citat: ist  u Studeni 05, 2009, 14:17:45
Ovo je stvarno offtopic, ako moderatori mogu, neka nas prebace u temu o Livno busu ili neka ovo brišu

ajde tamo cemo prec!

PROFA

E bajo imas pravo Vidoja mislim da se zvao jest on pa onda Corba,a i Stipo i Srecko sto su onog prvog kata vozili su legende!
Samo u ono vrijeme svi soferi Hrvatske su sanjali da rade u Livnobus imali ste 3 puta vece dnevnice od sviju!
A Direktor je bio jako prijatan ja ga se sijecam dolazili su sa ALFOM crvenom:A i onaj novi katni sto je Mackov brat vozio on je legenda isto i svi su stvarno Livnjaci ,samo Anto Marian bivsi direktor CB je djubrebio steta sto ste bas u takvoj situaciji! :) :) :) :)

mesinovic

Citat: PROFA  u Studeni 05, 2009, 16:48:12
E bajo imas pravo Vidoja mislim da se zvao jest on pa onda Corba,a i Stipo i Srecko sto su onog prvog kata vozili su legende!
Samo u ono vrijeme svi soferi Hrvatske su sanjali da rade u Livnobus imali ste 3 puta vece dnevnice od sviju!
A Direktor je bio jako prijatan ja ga se sijecam dolazili su sa ALFOM crvenom:A i onaj novi katni sto je Mackov brat vozio on je legenda isto i svi su stvarno Livnjaci ,samo Anto Marian bivsi direktor CB je djubrebio steta sto ste bas u takvoj situaciji! :) :) :) :)

Linije Vitez-Bazel    i Kiseljak-Zürich

ist

Šta Vitez-Basel i Kiseljak-Zurich  :o

cro

otkad postoji linija vitez-basel?? ??? ja dosat samo znan za relaciju kiseljak-zurich

ist

To je bila subotnja linija koja je prestala voziti lani u ovo vrijeme

Tomek

Gdje su sad autobusi Livno busa, jel još šta vozi? Ako ovako nastave, ova tema će se ugasiti ili smanjiti...  :-\

ist

Dao sam popis linija na prethodnoj stranici: Split-Sarajevo, Split-Jajce, Split-Novi Travnik, Split-Livno i Livno Mostar... I linija za Švicarsku koju trenutačno drži Rezić

cro