Stubaki prijevoz, Strmec Stubički [KR][DA]

Autor autobusi.org, Prosinac 04, 2007, 15:54:15

tomekk

Citat: stubakit@htnet-dsl  u Listopad 02, 2010, 10:12:54
Lijepi pozdrav i tebi od nas iz Poreća, Belog Manastira , Praga što ti više paše ;D

A iz Presečna ??  ;D

Ujutro je također bio tu, a ovo sam slikao kad su se vraćali odnekud.Zamjerka je na ratkape jer su različite i s jedne i druge strane.
Btw, jel to vaš tourismo bio u srijedu u VŽ na ljepljenju nekih naljepnica??
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

stubakit@htnet-dsl

Izgleda na svima mirišu naše ratkape malo malo pa nam poneku ukradu, katastrofa.

Bio je nas bus na oslikavanju u Varaždinu ima novu naljepnicu Cedevita.

tomekk

Ma nije to samo kod vas.ratkape se kradu di se stignu.Što se tiče tourisma, ja se već bio poveselio da je to prinova u AP Varaždinu, a kad ono čujem da su stavljali cedevita naljepnice odma sam pomislio na vas  :)
Btw, slobodno nabacite koju fotkicu da vidimo kako sad izgleda  ;D
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

ivek driver

good_boy good_boy ma znam kak je tesko i meni je bio supermen idol da budem na vise mjesta odjednom svaka cast al jedan brzi pozdrav iz westgatea pa drugi tj. se javim good_boy :) :) :) :) :)ps. placam kavicu kad se vratim s ture

stubakit@htnet-dsl

Dragi Ivek,

Nas u firmi ima više vozača koji se javljamo pa nemoj mislilti da smo mi Supermeni , samo smo jako dobri vozači - vrhumski :)evil

ivek driver

drago mi je al evo onda poydrav sa Bleda svima za kompjuterom stubaki prijevoza  good_boy good_boy 8-8 :) ;)

stubakit@htnet-dsl

A čuj imamo ih 3 pa kad imamo vremena se zabavljamo sa tobom, od sutra smo svi vani pa do ponedjeljka pozdrav bus123

mate

Citat: stubakit@htnet-dsl  u Listopad 06, 2010, 20:57:06
A čuj imamo ih 3 pa kad imamo vremena se zabavljamo sa tobom, od sutra smo svi vani pa do ponedjeljka pozdrav bus123

Jel imate u planu naletit ovdje do Slavonije, bome sam se obradovao kad sam vidio one Tourisme u Sl.Brodu ;)

ivek driver

good_boy  lepi moji zgorci ideju u beli svijet a dobro pozdrav iz Opatije, javio bi se ja od nekud daleko al j_____ kad japanci oce vidjet lijepu nasu  bus123 :) :) :) :) :) :D good_

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Mirta

Nikad ne reci:"Nikad!".

Sonja

sta je to novina ili je troosovinski tourismo dobio novu shemu  ???

jesrib

a nije triakser, standardni dvoakser tourismo, nisam ga uspijo cjelog slikati. on je bas parkirao kad sam ja odlazijo.
kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada!

mate