Jure, Rijeka [RI]

Autor autobusi.org, Studeni 16, 2008, 09:02:16

shef

Ovo mu je bila zadnja tura za NK Rijeku. Više nisu sponzor, ponovno vozi ATR.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

tramvajac 92

MAN odvezao Armadu na gostovanje u Sttutgart

EDIT: slika sa portala NL:

Jedino ne znam ćiji je drugi bus KN Armada, ostalo su sve ATR.

5AR

Citat: shef  u Svibanj 22, 2013, 21:21:23
Budući da NK Rijeka nastoji biti nekakav ozbiljan klub, možda bi im bilo vrijeme da se pozabave klupskim busom. Da se razumijemo, nitko ne očekuje Mamić style, ali ovo je loše. Ne kažem da je MAN u katastrofalnom stanju, ali sav je nekako musav, ko da vozi neke rudare, vidi se da je održavanje onako "ofrlje". Potrebno mu je jedno temeljito čišćenje...
Eto, nabavili su malo bolji bus, ali kasno. Lion`s Top Coach sa tablicama od Starlinera. Danas vozio Škreb-ovu liniju za Zagreb.

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Tomek

MAN Lion's Coach danas dovezao Armadu u Zagreb

Nalc

Malo bodu u oči ratkape na pogonu.....

Sent from my ST23i using Tapatalk

frukec

Bodu osovine na kojim ratkapa nema

Shole

Ili sve ili ništa,  ovo je najgora moguća kombinacija

Nalc

Po meni, ak ima krune i kape, čak i ljepše izgleda. A ak već mora na pogonu biti, onda bolje neke u boji felgi. Mada bi bilo dosta samo malo felge urediti i gotovo.

Sent from my ST23i using Tapatalk

Shole

Da, meni su isto ljepše kromirane felge i kruna, nego plastične ratkape.  Doduše malo su nezahvalne i treba ih češće čistiti.   Nemoraju čak ni bit kromirane,  bitno da su uredno ofarbane u srebrno.  Kruna mi je pak ljepša ona otvorena kad se vidi srce, nego ova zatvorena što je skoro ko ratkapa

shef

(c)Teutonic

mate

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

frukec

Bari

MAN Lion's Star dobio varaždinske tablice VŽ-xxx-MA, na vozačevim vratima još uvijek Jurini podaci.
KREPAT MA NE MOLAT !