Rashodovanje autobusa

Autor maky, Studeni 21, 2007, 08:59:00

brzi

eto ode i Neoplan!Ostao i od njega samo krov,ako sam dobro vidio...kao i g.b. 121...Dubrava i dalje uz ogradu,kao i vetter... :'(  :'(  :'(
a ja sebe još tješim da su s veter(ana) skinuli vrata i sjedala te da će na bojanje...kao i svako ljeto neki...  :'(  :'(  :'(
Šteta što njega nikad nitko nije znao pravilno iskoristiti...

markost

Mislim da i jedina Setra g.b. 175 ide u rashod.

netko

Citat: markost  u Srpanj 26, 2008, 15:29:41

http://i173.photobucket.com/albums/w53/makkost/as001.jpg
Ma je čini ti se.To stavlju novi motor. ;D ;D

Šteta. :'(
Setra je uvijek bila dobar autobus,ali bila je u stvarno lošem stanju.
Inače nebih se začudio da se još nešto rashoduje.Mjesta iza garaže čini se više nema.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

brzi

Citat: markost  u Srpanj 26, 2008, 15:29:41

netko kaže da stavljaju novi motor,a ja da je bojaju  :D,no moguće da i ona odlazi... :'( ali nekako kad gledamo i nije tako davno došla,ako je gledati prema g.b. od 97.do 2000.  ??? nego markost jesi vidio g.b.145?I on je bio predviđen za rashod...ili je već otišao... :-\

netko

Citat: brzi  u Srpanj 27, 2008, 08:11:52
nego markost jesi vidio g.b.145?I on je bio predviđen za rashod...ili je već otišao... :-\
G.b.145 eno ti na slici gdje je Vetter ;).Kao da mu fali oni poklopac jedan od motora,ali izgleda samo neki servis.Mislim da bi Maky bio primjetio da on odlazi(kad je slikavao Vettera),ali izgleda da je još tu,mada ga ni ja nisam vidio"odozgora(sa ceste).Inače Setra ti je došla poslije ili u 98god. jer ima veći g.b. od o345g koji su došli 98god. ;)
No ako ide i on onda ide i 50 i 154 definitivno. :'(

markost

Ne nisam vidija g.b. 145 u garaži.Ne znam di je  ???

brzi

inače Dubrava g.b.666 još stoji,nisu je razrezali...tek koji dio skinut...a nije ni ova druga u najboljem stanju  :-\

brzi

odlazi g.b. 666  :'(  :'(  :'( vade se sjedala,izbacuju se vani,polako se čerupa...

netko

Citat: brzi  u Kolovoz 01, 2008, 20:43:39
odlazi g.b. 666  :'(  :'(  :'( vade se sjedala,izbacuju se vani,polako se čerupa...
Šteta.Moram se nadovezat jer prvi put kad sam vidio taj autobus odmah mi je upao u srce.
Molim Boga da i posljednja Dubrava 661 ostane.Što joj fali.Ima klimu,lijepa udobna sjedala.

No sjetih se nečega.Ako sjedala budu sačuvana baš me zanima gdje i na kakvu primjenu će naići.
Npr.u g.b.52 su prilikom obnavljanja na predzanje siceve ugurali sjedala koja se mogu spuštati i dizati(naslonjač) kao kod direktnih.
Nenam odakle su izvukli ta sjedala.

netko

Citat: brzi  u Kolovoz 01, 2008, 20:43:39
Sada ostao samo goli lim spreman za rezanje.Ništa novo oko rashoda.

markost

G.b 50 su skinuli tablice,a več dugo stoji u garaži.Mislim da je odvozija svoje barem za Promet.Inače mislim da je još u voznom stanju.  :-\

netko

Citat: markost  u Kolovoz 25, 2008, 18:34:10
G.b 50 su skinuli tablice,a več dugo stoji u garaži.Mislim da je odvozija svoje barem za Promet.Inače mislim da je još u voznom stanju.  :-\
Da,u voznom stanju itekako.Ima vrlo dobar motor. :D
No jesi li vido g.b.145. ;)

maky

Nema ti njima veze dal je u voznom stanju ili ne, oni rashoduju... Legendu g.b. 542 su rashodovali zato jer nije bilo mjesta u garaži, a ne zato jer je bio neispravan...

Inače, istekla je registracija na 10 starih MAN-ova. Koliko znam, nećkali su se hoće li ih više registrirati, no sudeći po glasinama ipak hoće...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Nećkali. :o :o :o
Onda je prema toj logici već poznata sudbina svih O305g-rashod kad istekne registracija.

maky

Citat: netko  u Kolovoz 25, 2008, 20:35:24
Nećkali. :o :o :o
Onda je prema toj logici već poznata sudbina svih O305g-rashod kad istekne registracija.
Ne nužno... Nebi imali čime voziti onda...

MAN-ovi su im oduvijek bili nevoljeni sinovi. Iako su uvijek bili  pouzdani, čvrsti i poslušni, nikad vozačima nije baš bio neki užitak vozit ih. Evo, i dan danas na liniji često susretnem O305 G koji je totalni raspad sistema nasuprot nekih MAN-ova, međutim oni ipak voze, a MAN-ovi leže u garaži (teška rezerva), lagano izbija trava iz njih. Izlaze jedino kad je kakva utakmica, zato se nadam da su registrirani i da ću ih u četvrtak vidjeti na ulicama i navozat se!

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!