Rashodovanje autobusa

Autor maky, Studeni 21, 2007, 08:59:00

Paško

Istekla mu je registracija 19. siječnja, a onda mu je vjerojatno bila i zadnja.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Intouro

#255 je imao nezgodu u Žrnovnici,zaplesao zadnji zadnji kraj u stup.Ne vjerujem da ga se isplati popravljat.

Lion's Driver

Josip-Split

Kad se doda malo vise gasa a bus zalomljen ,prikolica izgura sredinu busa tj drugu osovinu prema naprid
Slicnu situaciju sam izbjega nazad 2-3 godine sa gb 260 isto u zrnovnici pri maloj brzini

Lion's Driver

Zato neki noviji autobusi imaju blokadu gasa u toj situaciji. Takvi su ovdje gdje ja vozim, ako je bus slomljen i nabiješ gas da obavjest o grešći na zglobu i blokira.

netko

Bili smo to davno komentirali, ali moje osobno mišljenje je da su uvjeti za zglobni autobus u Žrnovnici nikakvi.
A da se to može sve riješit pojačavanjem polazaka ili sl....
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Josip-Split

255 se pridruzuje u temu
Skinute tablice

Nitko

Pošto dolaze novi busevi odlučio sam se igrati babe Vange i malo se pravit pametan, a nekima i smetati malo   thumbs
Malo sam gleda tko bi mogao u rashod, i napravio sam popis onih koji će sigurno otić (za ovaj krug stvarno nije problem predvidjeti)

Ovaj put u rashodi idu: 197, 198, 213-215, 234-236, 238, 240-245, 255-260, 276-283, 305 i 310. Vamo ima 31 bus koji gotovo pa sigurno idu u rashod.

Od preostalih 16 buseva u rashod će ići najgori od MAN-ova iz 2007., Regia iz 2008., Citata iz 2008.

Ovo stvarno nije teško predvidjeti, jedino je pitanje koji će od ovih 16 odletiti. Možda čak i bečki?

Paško

Neke si autobuse prerano otpisao ;)

Nitko

Moguće, ja sam gledao da sve visokopodne gradske buseve maknem i one bez klime. Nisam išao sa time da su u dobrom stanju te da ima lošijih.

elez

Ja mislim da žute Dailyje neće dirat, nisu puno prešli i mogu bit okej zamjena za pojedine linije s malo ljudi.
A ovo ostalo... Nikad nije bilo logičnog slijeda rashoda pa ne virujen da će i sad.
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

Paško

A zašto bi to mislio ako sam jedno deset puta dosad napisao da žuti Dailyji idu u rashod? big_boss

elez

Ma neće, sačuvat će ih, sve je manje putnika pa će imat više posla za njih
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

Paško

Neće. Idu pa-pa, ako treba i jedanaesti put ću reći (primijeti izostanak "vjerojatno", "možda", "moguće" i sličnih priloga). Nisu nikada ni trebali biti kupljeni i dobro je da će ih zamijeniti nešto bolje.

Citaro O530

Citat: Nitko  u Svibanj 10, 2022, 16:05:01
Pošto dolaze novi busevi odlučio sam se igrati babe Vange i malo se pravit pametan, a nekima i smetati malo   thumbs
Malo sam gleda tko bi mogao u rashod, i napravio sam popis onih koji će sigurno otić (za ovaj krug stvarno nije problem predvidjeti)

Ovaj put u rashodi idu: 197, 198, 213-215, 234-236, 238, 240-245, 255-260, 276-283, 305 i 310. Vamo ima 31 bus koji gotovo pa sigurno idu u rashod.

Od preostalih 16 buseva u rashod će ići najgori od MAN-ova iz 2007., Regia iz 2008., Citata iz 2008.

Ovo stvarno nije teško predvidjeti, jedino je pitanje koji će od ovih 16 odletiti. Možda čak i bečki?

Vjerovatno si mislio 309, a ne 310. Bečke citare sigurno neće dirati, tu bi jedino iznenađenje mogao biti #316 kojeg poprilično dugo nema zbog problema s motorom.