Slavonija Bus - slike

Autor erobuss, Prosinac 04, 2007, 22:19:36

mate

Citat: Majstor  u Veljača 11, 2010, 18:31:45
Čovjeeće auto je u garaži privat da je htio na netu Gazda ga bi sam stavio imajte obzira za privatnost

Majstore upravo tako, bas zbog toga ja nisam htio gazdu previse pitat, iako sam bio u Novom Gradu nedugo nakon te nesrece...

n5218shd

Rekao sam da imam slike i da sam vidio,tako da mogu garantirati da je istina o nesreci... :o

mate

Evo i druge prinove - Euroliner SB-0444-NG

Tomek

mate

Citat: Tomek  u Veljača 18, 2010, 16:27:26
Citat: mate  u Veljača 18, 2010, 14:50:22
Evo i druge prinove - Euroliner SB-0444-NG

http://i285.photobucket.com/albums/ll78/mate88/Eurolinersb0444ng.jpg

Ovaj troosovinac je u kupljen kod istog prijevoznika kao i ovaj Čazmin Euroliner

http://i721.photobucket.com/albums/ww212/manoplan33/P5230061.jpg

Aha, i on je uvezen iz Njemacke, jos samo ostaje uloviti Sprintera, kojeg sam neki dan vidio s probnim njemackim tablicama ;)

mate

Starliner jutros ode za Medugorje s mladim nogometasima NK Marsonie gdje ce boraviti do nedjelje...

ove dvije su posvecene kolegi buSHunteru ili u narodu poznatom kao Smuji ;D

mate

MAN odmara cekajuci polazak na liniju

a nesto kasnije nekih 100injak metara od kolodvora, Cityliner krece put Splita s kosarkasima Svjetlosti, gdje igraju sutra utakmicu protiv istoimenog domacina (maky eto ti prilike da vidis nesto od SBa ;))

I jos bi dodao samo kako me uvijek ugodno iznenadi, kada vidim ovako cist bus unatoc losem vremenu i kisi koja ovdje pada, svaka cast busevi uvijek izgledaju za 10, bez obzira na vremenske uvijete :)

maky

Ufffff, divota, jedva čekam vidjet ljepotana  8)

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

mate

Citat: maky  u Veljača 27, 2010, 11:13:21
Ufffff, divota, jedva čekam vidjet ljepotana  8)

Pa vec ti je stigao idi ga trazi po Splitu ;D
Iako me ne bi cudilo da je na Ciovu, jer vecina brodskih sportasa ide tamo na spavanje kad idu gostovat u Split...Bio sam i ja tamo prije 5 godina (ne mogu se sjetit imena odmaralista, koliko se sjecam da ga drzi jedan Brodanin)

mate

Euroliner ceka polazak na liniju

troosovinac

to je na čiovo odmaralište  ĐURO ĐAKOVIČ
bela lađa

tomo

Kako bilo, naj naj naj naj naj naj naj naj naj bolji i naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj ljepši slavonski primjerci  uz APP...... Ponosimo se uvik nijima mi Slavonci....

mate

Danas na brodskom kolodvoru oko 11 sati...2 Eurolinera i Transliner cekaju polazak na linije...

mate

Transliner

te nesto kasnije u drustvu Skylinera na peronima

n5218shd

Slavonija bus prije dva dana uvezla je tourina 36 sjedala.
Nisam ga uslikao ntako da slika nemam. Metalik sivi.