Slavonija Bus - slike

Autor erobuss, Prosinac 04, 2007, 22:19:36

mate

mate

Evo i prinove koja je stigla u SB, shemu je dobila, cekaju se jos i registracije

Shole

Bio je poznat isključivo po Neoplanima, malo mi je čudno vidit i Setru u ovim bojama

mate

To je svima cudno, ali po informacijama, ovakva vozila su bila trenutno potrebna za lokalni i skolski prijevoz u BPZ, pa je izbor pao na Setru, a nedavno i na Mercedese, a i mozda se uspjelo ovo povoljnije dobit nego nekog Neoplana

markost

Samo me zanima šta su mu ova "krilca" na krovu. Tako nešto još nisam vidija.

mate

Ako se ne varam, mislim da bi to trebale bit neke bocne kamere, vec sam vidao to na nekim busevima (ako se varam, slobodno me ispravite ;) )

5AR

I ja sam to mislio ali ipak su reflektori za bočno osvjetljenje pri rikverc vožnji po noći. Barem je tako bilo na jednom Volvu.

miky

Polagano se prelazi na drugu stranu, napuštaju se Neoplani, pa tako osim Sprintera imaju i Tourino, Intouro, Setru 415 HD i sad ovu novonabavljenu...

Majstor

Dodatna rasvjeta kod otvorenih vrata obavezne u Švedskoj
Nema neoplana sam Eurolinera u toj kategoriji koji je lošije zaštićen od korozije pa se kupuje Setra i Mb rabljeni
Samo mi sudite pošteno !

tramvajac 92

mate

Dvije danasnje

Setra S319 UL SB-4440-NG

te prinova Neoplan Euroliner N316/3, koji je dobio registracije od Translinera koji je zavrsio u ČZM VU, SB-555-NG

tomo

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

mate

A evo i druge S319 UL koja je stigla u Slavonija Bus

mate