Slavonija Bus - slike

Autor erobuss, Prosinac 04, 2007, 22:19:36

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

mate

mate

Sezonske linije su gotove, skolska godina krenula - pa je i Skyliner redovan na lokalnim linijama SBa... ;)

Pozega

s431dt

istina!!!

Pozega

Na školskom prijevozu u Požegi,inače danas ih češljala policija i inspektorat ispred škole

0004,6666,777

ovaj 777 je u raspadu,dimi katastrofa,6666 još gori ,rupe u limu,loše pokrpan.Baš su se iskazali  kvalitetom!

Majstor

App setre 215 i mercedesi ex Autotrans su puno bolji  glavauzid
Samo mi sudite pošteno !

Pozega

Citat: Majstor  u Rujan 22, 2015, 15:35:59
App setre 215 i mercedesi ex Autotrans su puno bolji  glavauzid

Nije tu riječ o App,oni izgubili koncesiju i gotova priča nego su ovi najavljivali kvalitetniju uslugu a ono krame sa 2 miliona km i više,vozim iza njih jako često,katastrofa koliko dime,karoserija od Iveca živi užas glavauzid pivkan Majstore  ;D

Majstor

Onda vozis i iza Tourina , sprinterA ,setre415 i novih Citya
Nemoj cjepidlaciti sada do jucer su vozili App sa najstarijim vozilima Autotrans grupe
Kvaliteta je dignuta i to puno usluga sama po sebi al moramo znati da je to privatna / meni poznata i iznimno draga / tvrtka i da stvari idu sporije uz ogromna odricanja al stvarno idu u pravome smjeru
Naka me neko demantira ako nisam u pravu
Samo mi sudite pošteno !

Dreamwalker

...i to po puno jeftinijoj cijeni.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Pozega

Respektiram njihov vozni park i znam što su doživljavali od strane App-a i inspektorata u PŽ,ali kao što i sam kažeš subjektivno razmišljaš,moje dijete se svakodnevno vozi tim busevima i nisam zadovoljan ni busevima ni vozačima.
Unazad 2 godine školu je vozio App-ov  Regio ,215 već dugo ne vozi djecu a ostale škole voze Setre 300 i 400.
Znam kakav im je vozni park inače zato sam razočaran što je u PŽ poslano.  A sprinterA ,setre415 i novih Citya u PŽ baš i nema hi

Shole

A šta onda po Slavoniji voze one stare olupine u Autotransovim bojama  (MAN ÜL, Setre 215....) koje su doše iz Istre, ako su na školskom prevozu Regiji i Setre 400 ?

mate

Voze skolski i linijski prijevoz, ali tamo gdje APP nema toliko jaku konkurenciju, tipa podrucje Nasica, Valpova, Baranje, gdje je APP maksimalno oslabio Panturist...
A sto se tice Slavonija Busa, nisu tu samo vozila u pitanju, naci ce se tu vjerojatno i jos necega...

mate

Jedna zanimljiva prinova - Setra S315UL, uvoz iz Francuske

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!