Transturist, Tuzla – fotografije

Autor autobusi.org, Prosinac 04, 2007, 22:38:58

mate

Euroliner na liniji Zagreb - Tuzla, slikano jutros na autocesti izmedu Zupanje i B.Grede

mate

Euroliner je ocito redovan na jutarnjoj liniji Zagreb - Tuzla (polazak 7.00 iz Zg), slikan u petak u 9.30 u Sl.Brodu

mate

Evo ovaj put Euroliner 914-J-136 danas popodne na liniji Tuzla - Zagreb

The_Dubster

Za Gradačac (transliner) i Tuzlu (euroliner)

Man lion's coach

The_Dubster

Slažem se, samo mi se maska na ovom Translineru ne sviđa... nekako mu ne leži prirodno....

Man lion's coach

Pa da, mozda bi ljepse izledao sa ratkapama, ali sto je tu je...

The_Dubster

ovog odavno nismo vidjeli 8-8

Sarajevo-Gradačac

elvis

Danas poslijepodne 2 Eurolinera su se okretali na izlazu sa Ilidze prema Blazuju pa sam ih uslikao u trenutku dok se jedan ukljucivao na cestu natrag prema vrelu Bosne a drugi je cekao na prosirenju dok se vozila razidju pa da se i on moze okrenuti

mate

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Speedy

Posto me mnogo toga veze za ovu firmu i imam dosta prijatelja i poznanika u istoj zelim se zahvaliti svima koji postaju slike Transturistovih buseva 8-8

Evo od mene par slika sa promocije City Liner-a koju je organizovao Trans Turist i koja se desila 22.02.2007
Rijec je o ganjc novom City-a koji je iz Njemacke dovezen kako bi se narod BiH i susjednih zemalja upoznao sa ovim busom i napredkom modernizacije i savrsenstva i Bus industriji bus123

Nadam se da slike nece biti izbrisane jer bus nije vlasnistvo Trans Turista al je bar prezentacija odrzana u njihovoj reziji ;)

Pozz

erobuss

Imamo reportažu iz 2007. godine  ;)

http://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=112.0

Inače, prezentaciju je radio Sejari

Man lion's coach

Jeli ga kupio netko, jos samo jedno pitanje koliko ima vlasnika novih citilinera i starlinera u BiH ???

erobuss

Citat: balja  u Lipanj 03, 2010, 00:29:54
Jeli ga kupio netko, jos samo jedno pitanje koliko ima vlasnika novih citilinera i starlinera u BiH ???

o-0 2 Starlinera, 0 Citylinera