Pogađalica --- mjesta gdje su uslikani autobusi ZET-a

Autor Tomek, Studeni 24, 2008, 21:48:08

Transspotter

Ja ću uskoro staviti par fotki, a unaprijed izričem zabranu Glavnom arhivatoru da odgovori, osim ako nitko drugi ne zna. Čovjek u manje od 2h uvijek dođe s točnim odgovorom 🥴😅

Inače, otkad se to počeo aktivirati display na tim busevima? U ovom slučaju je krivi ali uvijek je ugašen inače.
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Glavni arhivator

;D

Displeji su aktivni na linijama koje imaju unesene u jedinicu displeja. Čudan izbor linija kao i kod solo Citara.
Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

Transspotter

Ova tema je omiljena a rijetko se stavlja pa evo odmah 3 ultra lagane pogađalice za zagrijavanje. Kasnije neće biti tako lako ;D 
Bez varanja! Linija, smjer, ulica?

Ponavljam, Glavni arhivator smije odgovoriti samo ako drugi ne znaju, jer on sigurno zna!
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

jakov5

Citat: Transspotter  u Svibanj 04, 2026, 20:05:48Ponavljam, Glavni arhivator smije odgovoriti samo ako drugi ne znaju, jer on sigurno zna!
8-8  8-8

#352 -> Remetska cesta (nedaleko kućnog broja 3) - Linija 106, smjer Kaptol?
#114 -> sam početak (ili kraj) Ksaverske ceste kod Mihaljevca, e sad, mogu biti 2 linije ali ja ću nagađati da je 102 ;D
#3001 mi je najlakši, kad sam tamo i ja radio kadrove - stajalište Lukšić na raskrižju ulica Lukšić i Mikulići
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

Transspotter

Točno, osim 2. koji je djelomično točan. To je već ulica Mlinovi, ali da, odmah kod Mihaljevca.

Druga tura će biti malkice teža:-)

Glavni arhivator

Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

Transspotter