Pogađalica --- mjesta gdje su uslikani autobusi ZET-a

Autor Tomek, Studeni 24, 2008, 21:48:08

Glavni arhivator

Evo jedna i od mene. Navali narode!  pivkan
Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

Transspotter

To si ti nešto unosio jer ta stanica ne postoji. Vjv linija 238
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Glavni arhivator

zag

A gdje je autobus?  kava
Ja vidim samo validator.

Glavni arhivator

Citat: Ivan  u Kolovoz 25, 2017, 09:03:04Nadam se da su neki shvatili da nije fora u svakoj banalnoj fotki busa pa valjda možemo nastaviti s ovom temom...

??

Blast from the past  kava

STIB

Postojala je (privremena) stanica na Lašćinskoj (iznad Jordanovca) dok se radio kružni tok kod crkve na Jordanovcu.
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Glavni arhivator

Dobri ste, ali radi se o nekadašnjoj liniji 871 OŠ Jordanovac - Kozjak. Nasljednik broja je OŠ AB Šimić - Branovečina koja je odlaskom Marbusa završila u rukama privatnika.

zag

421

Spoznali smo sljedeće:  uslikan je poništivač karata umjesto  bus123 (znači  o-0 podforuma), ne radi se o redovnoj liniji već školskoj, nitko od forumaša nije toliko mlad/star da se vozio (ili se mogao voziti) u školskom Marbusu ( a i da jest, zadnje na svijetu bi mu bilo pogledati poništivač karata kod vozača i zapamtiti naziv nekog stajališta u pretpubertetsko i pubertetsko doba svog osnovnoškolskog života), jedino je STIB kao dugogodišnji vrsni poznavatelj  bus123 na linijama prema Kozjaku bio najbliži rješenju, no na kraju nismo saznali gdje je doista navedeno stajalište školske linije 871 > kod bivšeg raspela kao redovno stajalište prije rekonstrukcije u kružni tok ili prekoputa Vodospreme Lašćina tad privremenog stajališta tijekom radova na kružnom toku kao što reče STIB?
Prosvijetli nas.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln