Prometove internetske stranice

Autor maky, Studeni 21, 2007, 09:08:07

man323

Na Prometovoj web-stranici su osvanule slike sa foruma, vrlo vjerojatno su stavljene bez dopuštenja autora (5AR, amfan i mvgmainz). Poprilično sramotno i jadno.

netko

Citat: man313  u Svibanj 01, 2018, 00:04:08
Na Prometovoj web-stranici su osvanule slike sa foruma, vrlo vjerojatno su stavljene bez dopuštenja autora (5AR, amfan i mvgmainz). Poprilično sramotno i jadno.
Ja san trenutačno jedino na starijem mobitelu pa mi ne podržaje neke dodatke. Jel se tu radi o fotogaleriji autobusa? Drugdje ih nisam vidio. Jesu li dodali slike novih Citara?
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Paško

Da, bile su slike C2, Iveca i MAN-ova. Sad su opet vraćene stare slike. Kako sam i napisao arhitektu nove stranice (kojoj se nadamo uskoro), mi ćemo rado dati svoje slike na korištenje (i u boljoj kvaliteti od one na forumu) ako nas se lijepo pita, a ne bezočno krade.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

man323

Prometova je web-stranica trenutno nedostupna, vjerojatno ćemo uskoro dobiti novu...

RV

Citat: man313  u Svibanj 07, 2018, 18:04:13
Prometova je web-stranica trenutno nedostupna, vjerojatno ćemo uskoro dobiti novu...
Meni još uvik radi ova trenutna (www.promet-split.hr)

netko

Napokon😀😀
Nisam očekivao tako brzo nakon gašenja ovog popodneva.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

podgora

Nadan se da će bit interaktivna karta postavljena.
Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

Busprometsplit

Meni je i dalje stara stranica.

Paško

Neću komentirat ništa ni o dobrim ni lošim stranama stranice dok se ne ispričate za ponovnu krađu slika, i to ovaj put različitih, ponaosob mati, XDonaldu i meni. Vrhunac je moja slika #314 s koje je maknut moj forumski potpis. Dakle, netko je sliku morao skinit i cropat dio na kojem sam ju ja potpisao. Jadno! Može vas bit sram.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Busprometsplit

amfan tebi se prikazuje nova stranica?

celio

Meni je ova nova stranica loše napravljena. Bila je preglednija stara uz poneke korekcije, a ova je iman osjecaj napravljena eto tako samo da se nesto promijeni.

RV

Nova stranica po meni, izgleda dosta bolje i modernije, i mogu reći da su se ovog puta potrudili više. Čak su i voznim redovima dali novi izgled, nisu više onako kao što budu naljepljeni na stanicama, već skroz drukčiji izgled(uključujući i vozne redove za Šoltu i RJ Trogir), ali ipak su možda stari bili pregledniji. U vezi vaših slika nisam siguran jesu li to te, ispravite me ako sam u krivu, ali slike iz galerije ''Nabava 2017'' su većina iz prometove garaže, a druge nisam našao osim prve 3 koje po meni vjerojatno i jesu sa foruma, ali istina, bezobrazan postupak uzimanja slika bez pitanja iako ste još napomenuli da bi rado podjelili slike na stranici ako zatraže.

Citat: celio  u Svibanj 08, 2018, 08:43:46
Bila je preglednija stara
Slažem se, jedina mana kod ove jest sekcija novosti i obavjesti, nije onako pregledna i ne vidi se odmah kad uđeš na stranicu, kao kod stare. Ali svejedno, nadam se da će se na ovu lako svi priviknit, definitifno izgleda bolje od prijašnje.

EDIT: Ne znam zbog čega ali sad ona aplikacija voznih redova ''Split Bus'' od besthiroeu ne funkcionira, neće da preuzme i prikaže vozni red. Vjerojatno zbog promjene stranice i dizajna voznih redova..

Busprometsplit

Meni i dalje nema te nove stranice, jel neki novi link ili?

edit:
http://promet-split.hr/en/
evo našao sam ovaj link i izbacuje mi 404

Lion's Driver

Kod mene na mobitelu nova... i pravo osvježenje... Samo treba pogledati je li sve građeno na novo i točno ili je samo kopirano sa stare u novo ruho.

man323

Citat: amfan  u Svibanj 08, 2018, 02:40:04
Neću komentirat ništa ni o dobrim ni lošim stranama stranice dok se ne ispričate za ponovnu krađu slika, i to ovaj put različitih, ponaosob mati, XDonaldu i meni. Vrhunac je moja slika #314 s koje je maknut moj forumski potpis. Dakle, netko je sliku morao skinit i cropat dio na kojem sam ju ja potpisao. Jadno! Može vas bit sram.

Sram ih nije, jer da ih je sram ne bi činili to, što sada čine.