Autobusi nepoznatih vlasnika

Autor autobusi.org, Prosinac 06, 2007, 12:01:53

NP-549

hochdecker

shef

Bit će da je. Pregledao temu i imamo dvije tako-tako slike od ovog busa, ali se na njima ne vide tablice , a još me više zbunilo da su tablice BJ, a znam da tamo nema nijednog prijevoznika na "MA".
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Tomek

Na autobusnom kolodvoru u Zagrebu večeras stoje dva Citylinera nove generacije sa probnim ZG registracijama, dvoosovinac i troosovinac, bijeli

Dreamwalker

To bi moglo ići via Čazmatrans jer je Mate objavio kako im dolaze Cityliner N 1218 i Skyliner N 1122. Pošto je Čazma u zadnje vrijeme nabavila jako puno Citylinera N 1216, moguće da je još jedan došao.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Pozega

Danas viđen plavi Starliner II bez ikakve sheme ode iz Požege u smjeru ZG,rege nisam vidio bio je daleko ali mi se čini da su HR.

sibencan

Čiji je ovaj? Google Maps ga je ulovio u Mirloviću

Eurobus AV 120

actros

Slikano je 2011 godine, tako da je vjerovatno u starom željezu...

to je inače ovaj bus: ŠI-512-M iz 1988

http://i1315.photobucket.com/albums/t585/mrActros/prijevoz-unesic_zpsarilutc0.jpg
*IZVOR: arhiva sibenskiportal.hr

mate

Cija li je ovo potencijalna prinova

Tomek

Otokar danas u Zagrebu, nepoznati vlasnik

Bari

Otokara sam ja slikao, imao je oznake Fils-a, sad ne znam je li njihov ili je bio zamjena/proba kakva

Citat: Bari  u Rujan 11, 2014, 00:10:47
Prinova

KREPAT MA NE MOLAT !

petrinjausrcu

Jučer sam prolazio pokraj autobusnog kolodvora. Ako je to taj od jučer na lijevoj strani je imao naljepnicu auto-hrvatska a unutra je bila Čazmina tabla

shef

Ima jedan na Njuškalu kojeg prodaje AutoHrvatska, ali po nekim detaljima ne bih rekao da je isti. Ako se ne varam, bio je i jedan u AH u Karlovcu, također demo-vozilo.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

frukec

Krapina:

Vozač je stao na sred ceste i rekao ajde slikaj me, al nisam stigao pitati čiji je. Po njegovom govoru ovaj minibus ide negdje u Dalmaciju :)

shef

Još jedan veliki upitnik sa Njuškala. Izgleda kao da ga je izbacio tsunami u Japanu. Lokacija OB županija:

(c)Teutonic