Autobusi nepoznatih vlasnika

Autor autobusi.org, Prosinac 06, 2007, 12:01:53

Dreamwalker

Netko se ponovio Travegom I. Ima friške Karlovačke registracije KA-418(??)-HA, ali nisam vidio vlasnika jer me iznenadio.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

5AR

Citat: amfan  u Veljača 12, 2016, 15:37:25
Viđen još jedan isti takav DU-0002-ST, ali i dalje ne znam vlasnika.
Firma se zove Sweet Travel  d.o.o. Gabra Rajčevića 4 20000 Dubrovnik

shef

Ima ih (odnosno jednog od) i na njihovom webu. Neka smeđa boja ko Dacia Duster.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

tony515

Panturistove Temse u Imotskom

Lion's Driver

Temse ex Panturist leze nepomaknute otkako su dosle....ne izgledaju mi bas najbolje....sta imam neki osjecaj da ce od njih 7 prezivjeti 2-3....

Osoblje

Lion's Driver

Nema ih vise....maloprije sam bio na kolodvoru...odvezli su ih...neznam gdje...jucer je na ulazu na kolodvor bio pun kamioncic autobusnih sjedala....hm...

Lion's Driver

Iman info da su Temse za dalje...ne za AP/Autoherc  byeg

peron24

Mercedes O302 nepoznatog vlasnika našao se ne Njuškalu. Oglas je sada već neaktivan. Kada se prodavao 2011 navodi se da je bio tehnički ispravan. Vlasnik je vjerovatno sa područja Drniša

mate

Ciji je sivi Vw LT46 regi RI-557-TP?

EDIT: evo slike

peron24

Neznam gdje bi sa ovim Sprinterom? ST-495-RK, tablice su stare bar 8 godina ali ga dosad nismo imali na forumu jer je to očito teretno vozilo koje je prerađeno u putničko. Na naljepnici stoji da je od auto salona Suzuki iz Splita(prijevoz za treće tisućljeće). E sad pitanje je da li se trenutno koristi u povodu neke promocije ili druge svrhe ili mu je auto salon Suzuki stvarni vlasnik?

shef

Ima li tko pojma čija je ova na Njuškalu? Adresa je Karlovac, mobitel nije prijavljen?
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Dreamwalker

To je ex. Samoborček. Kupio ju je čovjek iz Slatine. Firma se zove Slatina Turist. Ima tema na forumu.

valiz

Sprintera je novog kupio taxi Bepo iz Supetra i prodao prije godinu ipo vlasniku salona Suzuki iz Splita(vozi sportaše ).

Dreamwalker

Netko je kupio novu Setru 500 (515 HD mislim) koja je viđena prije koji tren ispred MUPa u Heinzlovoj :)