Autobusi nepoznatih vlasnika

Autor autobusi.org, Prosinac 06, 2007, 12:01:53

martin

Ovaj TAM je u vlasništvu OSNOVNE ŠKOLE TRILJ iz Trilja inače imaju još jedan ISUZU prve generacije i jedan MB SPRINTER prve generacije
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

Majstor

uskoro jos jedan novitet u Dubrovniku Zlatno sampanj Neoplan. Cityliner iz2006.g trenutno u lakirnici ARZ-a
Samo mi sudite pošteno !

miky

im

setra 215 imotski tablica vđena sad cija je pojma neman

Tomek

U Velikoj Gorici danas na homologaciji viđena dva Neoplana Citylinera N1216HD jedan bijeli jedan zlatni. Ne zna se čiji su!!

lukas auto

Uuuuuu netko si je dobro obogatio vozni park!!!  bus123

Berlingo

Potvrdjujem za zlatni! Malo iza 14 vozio prema Zagrebu. Nije li to ona boja kao Vincekov?

Majstor

jedan zlatni je Man-Imp. i za Du je navodno
Samo mi sudite pošteno !

miky

Sonja

manoplan

Evo gore spominjanog Citylinera. Poslao nam ga je jedan tajni obožavazelj foruma  ;D

đivo

Isuzu pulskih registracija u Dubrovniku. Čiji je jel netko zna? Ako ga već imate obrišite sliku.

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

Evo, netko je pisao o CTR Vukovar. Nekako mi se cini da ce biti jos toga na cestama. Ovo je bilo jucer u Velikoj Gorici.

A u Luckom je vidjen isto bus s crvenim tablicama, ex. Veolia-Slovenija. Onaj cudni za kojeg je netko napisao da je to MB 0404 Avtomontaza. Po "uniformi" vozaca rekao bi neka gradjevinska firma.

mate

Berlingo, u pravu si, ti Mercedesi su za Cazmatrans, tocan broj koliko ih treba doci ne znam