Autobusi nepoznatih vlasnika

Autor autobusi.org, Prosinac 06, 2007, 12:01:53

busfan

Zna li neko odakle su ovi plavo-bijeli Conecti?

zsubic3

danas 1 nije htio upaliti, oko 11 sati dok sam bil tamo, nekakvi majstori su ga slagali kr tablice na autu bile

shef

Onaj bijelo-plavi je sigurno ex ČSAD znači Češka
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Berlingo

Boje tablica su valjda svima vidljive. Plavo-bijeli ili bijelo-plavi (da mi netko ne zamjeri) su VOJ 95-02, a onaj plavo-plavi ( ;)) je TRJ 34-80. Jednog ne mogu vidjeti. Mislim da je shef potpuno u pravu.

busfan

Citat: shef  u Travanj 27, 2011, 18:06:25
Onaj bijelo-plavi je sigurno ex ČSAD znači Češka

Hvala, za te sam i pitao. Uzela je Semberijatransport sigurno 15ak komada takvih, a ima ih nekoliko i neka firma u Srbiji.

miky

ST977UK mislim da je Boban, bijele boje...

Tomek

Otkriće godine, ne znam otkud se pojavila ova Dubrava, ali ima nove ZG tablice

Shole

Nevidim dobro tablicu, jel moguće da je ova D2813 ustvari ona što je davno Manoplan negdje slikao u snijegu !?  Mislim da ni onoj nismo znali vlasnika.  BIla je crveno/bež

Tomek

Čiji je ovaj mali EA Teamstar slikan nedaleko od Sinja

Sonja

Jucer popodne kod west-gate, zg reg.oznake, al nisam vidjela naziv firme...

na ovom MAN pise auto-hrvatska sa strane, a cini mi se da vozi neku liniju, posto se zadnjih dana stalno mimoilazim s njim u slicno vrijeme i mjestima.

Tomek

Ovaj Lion's Regio je bio zamjensko vozilo u ZET-u, a sad parkira kod Bišćan turista.

mate

A Cityliner je 99.9 % od Autoprijevoza Davor, registracije ZG-4035-DU

shef

Ima li netko pojma da li u Hrvatskoj ili "zemljama regiona" postoji firma "Božo Tours"? Za Božo Comerce iz Vrlike znam sa Temsom Opalin.
Bijeli kraći MB O404 sa plavim i žutim crtama
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

đivo

Malo TAM-ova za koje nisam siguran u čijem su vlasništvu, ali prevoze radnike koji grade našu autocestu

Ovaj je zanimljiv jer je TAZ radio na TAM-u

STEFI- GRAF

Ovaj  tam  u sredini je ex clissa jel ima drvene stolice unutra?