Autobusi nepoznatih vlasnika

Autor autobusi.org, Prosinac 06, 2007, 12:01:53

tronic

Bus je ex Generalturist i bio je ako se ne varam u VIP izvedbi, a kupio ga je Darko tours. Bus je u odlučnom stanju.

Citat: erobuss  u Travanj 24, 2008, 15:04:02
Nisam siguran čiji je, ali kako ima Krapinske tablice fotke stavljam ovdje pod pretpostavkom da je Presečkov.  :)

Bebica je ofarbana i spremna za put. Čeka šolu na parkingu Hercegovina Auta Mostar. 8)

Tablice su KR-503-XX?  ::|

tamlover

...i bilo je lepo i navek TAM bu....

tamlover

Ovog sam jednom slikao kod Tehničkog muzeja, a stanuje u Podsusedskom Dolju
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Ivan1983

Gazda je Željko Bedenik iz podsusedskog dolja!! ;)

zlikowszky

Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Eurobus av120

Citat: Tomek  u Svibanj 12, 2008, 17:58:35
Jao, jao, nije to nepoznati AV120 nego AP VŽov gbr.613, koji je do nedavno bio ljubičaste boje i koji je nekad pripadao Croagu  ;)

hm, ima tu sad jedan detalj koji mi zapeo za oko... av120 u ovoj temi ima registraciju kr, dok u ap-ovoj temi ima isto bijeli av120 sa registracijom , a netko je spomenuo da je na tim slikama isti bus, u vlasništvu ap varaždin, samo što je obnovljen... ali registracije govore drugačije...

erobuss

Ne čitaš redovito forum! Ne radi se o istom busu. AP-ov nema kvakve pozadi, dok ovaj KR tablica ima.

http://autobusi.org/index.php?option=com_smf&Itemid=26&topic=97.75

zlikowszky

Citat: zlikowszky  u Svibanj 15, 2008, 18:14:57
Citat: tamlover  u Svibanj 11, 2008, 11:21:17

Mislim da je Patricija Turist Pojatno

Danas sam ga vidio opet ne kolodvoru Zabok i upalo mi u oko nešt oko sjedala. Nije mi vrag dao mira pa napravio još jedan krug, a kad ono, opla...pa ovaj 331A190 ima sjedala zagrebačkih Eurobuseva. Dosta zgodno....Ne znam je li to nedavno ugrađeno ili nisam dosad primjećivao, ali zgodno izgleda...No moram reći da sam gledao ima li negde ono što piše čiji je i bez čega ne može proći tehnički, ali nema nigdje....

stipe15

zlikowszky

stipe15

manoplan

Tomek

Ovaj Cityliner već par dana stoji na AKZu sa njemačkim probnim tablicama

Tomek

Tko je vlasnik ovog Isuzua -- nisam ni sa jedne strane vidio naljepnicu vlasnika

Nažalost, slike su jako loše, ali ovo je ex Hertzov MAN SR280 u originalnim bojama, ali kod nekog drugog vlasnika. Svako jutro ga vidim na potezu oko Remetinca

stipe15

Čiji je ovo MB?Vozi za Larus ali nema nigdje naljepnice o vlasniku.