Autobusi nepoznatih vlasnika

Autor autobusi.org, Prosinac 06, 2007, 12:01:53

Berlingo

A sad slika od danas.Nisam se smio pribliziti.Nesto su njuskali i trazili iza i pregledali cijeli desni bok.Ja pomislio da je ogrebao nekog ali bili su unutra i na silu otvorili prednja vrata.

shef

EA Super Sprinter, tablice DU-811-EG:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

travego 580

Super sprinter vlasništvo firme MAN Tours Dubrovnik ex David express imaš temu otvorenu pa prebaci fotku

Berlingo

Ja ovog vise necu fotkati.To su neke mutne igre.On je ostao bez tablica.

S319UL

Danas prema Zagrebu prošlo sedam bijelih MAN Lion's Classica sa žutim tablicama i imaju oblijepljene maske.
Imaju Turske naljepnice za državu i preklopive table za školski prijevoz. ;)
Setra S 419 UL - Pravi Autobus Za Prave Ljude

shef

U raznim oglasnicima se već duže vremena vrti ovaj MAN, reg.oznaka ZG-1685-AU, godište 1987, ali slike su toliko male da ne uspijevam dešifrirati:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Ivan1983

Ja mislim da je to Meštrovič prijevoz ali ispravite me ako griješim!!! ;)

kuba

Tako je, ja sam zvao da čujem u kakvom je stanju jer ga je htio uzeti jedan zadarski privatnik.

shef

Na stranici busesworldwide.org pronašao sam sliku ovog Lion's Coacha I generacije. Naprijed nosi tabelu "Daska" d.o.o. , a to je tvrtka za pražnjenje septičkih jama iz Dubrave kod Šibenika  ??? . Ova registarska oznaka se vodi kao istekla. Zna li netko što je s ovim busem:

(c)Teutonic

maky

Da ovaj nije poslije završio u POSA d.o.o.?

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Tomek

Tako je Maky, ovaj je kasnije završio u POSA, a danas je u Dubravi bus.

CroHerc

Firma je iz makarske i imaju puno ovih mastera  koje stalno viđam ali se sad nikako nemogu sjetiti kako se zove.
Evo 2 mastera

markost

Jedan zapušteni Neoplan več duže vrime stoji isprid Kauflanda u Zadru

kuba

Ja sam taj Neoplan postao pod temom Ana tours, tako da nije nepoznati vlasnik s kojim se osobno poznam!  ;)

shef

Citat: shef  u Lipanj 15, 2009, 11:31:13
Bijeli Otoyol Eurobus E31.17 reg. oznaka RI-407-OI, bez ikakvog traga vlasnika?

Eto njega konačno i na slici. I dalje nema traga vlasnika...

(c)Teutonic