Niš-ekspres – fotografije

Autor negas, Prosinac 06, 2007, 15:10:28

Nešić

Citat: inspektor Maska  u Prosinac 15, 2010, 21:30:41
Sinoc,U srijedu ujutro oko 3 sata negdje izmedju Sl.Broda i Zagreba prestigao sam jedan Nibus koji je isao prema Zagrebu,a pisem ovo jer mi se desilo nesto sto do sad nisam vidio,naime prilikom preticanja uvidio sam da je mali otvor ispred prednjeg lijevog tocka na busu otvoren,i to gornjom stranom prema vani,tako da se nalazio u mojoj traci,par puta sam blicnuo soferu a nakon sto se oglusio na to upalio sam duga svjetla,tek tad je shvatio zasto sam blicao i pomakao se prema zaustavnoj traci dok sam prosao,ali nije se zaustavio da rijesi kvar nego je normalno nastavio voziti kao da se nista nije desilo...

Mislim da je u Zagrebu bio nekad u jutarnjim satima,izmedju 6 i 7 ako nije nigdje jos poslije mog preticanja svracao...
I jos da kazem,isao sam malo iza njega prije preticanja,njegova brzina kretanja iznosila je ravnih 120 km/h
To sto pominjes i nije kvar, sigurno nije yakljucao taj mali boks i malko se otvorio, ali nista opasno...

Tomek

Meni se ovaj novosređeni Nibus čak i svidio dizajnom, pogotovo ga je pomladilo ovo crno bojanje, a i latinični natpis je po meni plus jer sve manje ljud u ex Yu zna ćirilicu, pgotovo mlađi, a da ne govorim o zemljama Europe tako da ljudi dosad nisu ni mogli pročitati o kojem se prijevozniku radi. Naravno, svatko ima svoj ukus i oko toga.
Danas je osim ovoga bio još jedan u Zagrebu isti takav

Nešić

Citat: Tomek  u Travanj 01, 2011, 00:06:56
Danas u Zagrebu, bio je i jedan novi sa MAN izgledom i ovaj
http://i959.photobucket.com/albums/ae71/autobusi99/autobusi00/IMG_6545.jpg
Nije ovaj bas tako nov, ja mislim da je radjen 2005 god. ali ga cuvaju.

Nešić

Citat: Tomek  u Lipanj 01, 2011, 16:17:53
Meni se ovaj novosređeni Nibus čak i svidio dizajnom, pogotovo ga je pomladilo ovo crno bojanje, a i latinični natpis je po meni plus jer sve manje ljud u ex Yu zna ćirilicu, pgotovo mlađi, a da ne govorim o zemljama Europe tako da ljudi dosad nisu ni mogli pročitati o kojem se prijevozniku radi. Naravno, svatko ima svoj ukus i oko toga.
Danas je osim ovoga bio još jedan u Zagrebu isti takav

Paprikari u Zagreb :)
Cudi me da oni ne voze sad za Bregenz/Salzburg ili Wien. Ali inace najbolja kolor sema ikada za nas poznavaoce ekpresa bila je legendarno sivilo sa zelene strafte

Inace logo je trebao da ostane onaj stari zbog tradicije nije trebalo da se dira, a boja u osnovi crvena ne sme nikako da se dira, davno bese jedan covek odredio tu boju za Nis ekspresove buseve.

negas

Logo sadsni nije sporan zbog latinice, ali bih ga brzo prebacio u drugi, takodje latinicni, ali nadaleko poznati nis-ekspresov (bilo ga je najvise na ciradama kamiona).

Neo je vec pisao za sasije, ajd i ja da potvrdim!

Saije turistickih autobusa su proizvodnje nis-eskpres, kao i karoserija, dakle sve je nis-ekspres!

Kod gradskih troosovinaca takodje, i vode se u dozvolama kao NIBUS!

Nešić

Citat: negas  u Lipanj 02, 2011, 16:54:41
Kod gradskih troosovinaca takodje, i vode se u dozvolama kao NIBUS!
Sve je tacno, ja sam mislio na prikolice-zglobove posto su oni samo reparirani, ubaceni novi stopovi i maska.

Tomek

Nešić

Citat: Tomek  u Lipanj 03, 2011, 23:11:49
Danas u Zagrebu

Lepa slika prvog Nibusa 400.41!
Inace ovaj je jedno vereme peglao za Bregenz ;)

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Nešić

Citat: tomekk  u Lipanj 05, 2011, 19:29:04
Jučer na AK Zagreb

http://i365.photobucket.com/albums/oo96/tomekk_2008/P1020572.jpg
Lepa slika, nije los ali ipak su to skuteri, najvece ponizenje u expresu da vozis skuter :D

Nešić

Citat: Nešić  u Lipanj 05, 2011, 23:56:31
Citat: tomekk  u Lipanj 05, 2011, 19:29:04
Jučer na AK Zagreb

http://i365.photobucket.com/albums/oo96/tomekk_2008/P1020572.jpg
Lepa slika, nije los ali ipak su to skuteri, najvece ponizenje u expresu da vozis skuter :D
Da dodam samo da me neki ne bi shvatili pogresno...
Nije ponizenje zato sto su midibusi ili kako ih mi zovemo skuteri losi vec zato sto rade slabe linije koje nemaju mnogo putnika. Linija da se jedva pola skutera napuni!

mate

371 jucer u polasku za Srbiju

Nešić

Dobra slika drugar.
E a ovo je makina za medalju, udoban, ima cak i WC posto je kad je bio nov isao za Nemacku a sad su dosli mladji da ga zamene ;)

Tomek

Nešić

Citat: mb0404  u Prosinac 08, 2008, 18:09:24
Ma pusti ih,nije mi jasno samo sta radi inspekcija i milicija.Valjda moraju bit neki propisi koji se moraju postovat,ako ugraduju vise sjedista nego sto je propisano na tu duzinu onda mora inspekcija da provjeri dal se postuju standardi.
Na duzinu od 12m Nis ekspres ubacuje 51 sediste koliko je i po propisima ili ti 49 ako vozilo ima WC. Bilo od uvek i sad je tako...