Niš-ekspres – fotografije

Autor negas, Prosinac 06, 2007, 15:10:28

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Nešić

Lepe slike, ova poslednja ti je verovatno malo starija, naime pre nekog vremena i taj bus 538 tj. sada 342 je prefarban video sam ga valjda jos kad je izasao iz garaze sa sredjivanja, jes da je bilo vreme ali lepse bi bilo da su ga po starom ofarbali klot crveno i nas tradicionalni cirilicni logo..

Paško

Sve tri slike su slikane na AK Zagreb 29.08. oko 14 sati. ;)
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Nešić

Citat: Avtomontažafan  u Rujan 03, 2011, 14:54:28
Sve tri slike su slikane na AK Zagreb 29.08. oko 14 sati. ;)
Moja greska onda 535 ili ti 341 broj pre ovog je farban a i 342-538 je zreo za farbanje mada je kad je bio nov peglao redovno Bregenz 2 godine. Sad je ostario ali udoban je i ok za blize inostranstvo samo da se prefarba lepo bi bilo klot crveno i da mu ne poravnaju boksevi kao sto trenutno rade..

Nešić

Šuška se po firmi da će biti još novina..

mate

369 na liniji Bujanovac - Zagreb

Nešić

Citat: mate  u Rujan 17, 2011, 20:19:09
369 na liniji Bujanovac - Zagreb

Do prosle jeseni peglao redovno Nis -> Salzburg inace mnogo dobar auto ima e3 motor od 380 KS..

Nešić

Evo od mene jedna slika sa autobuske stanice Nis napravljena prosle jeseni. Na slici konto 535 po novom je to 341

Uploaded with ImageShack.us

mate

Gbr.397 na liniji Bujanovac - Zagreb

Nešić

Citat: Tomek  u Lipanj 01, 2008, 22:14:05

E koja ovo bese atrakcija kad su izasli ovi smederevci, prvi Nibusi sa boksevi na dugme. Stize bus na peron i samo se boks otvara sam ;)
Jedino bilo i sad je nezgodno za BAS-ov dolazni peron posto se otvara cela strana a na BAS-u se pajaju torbe samo tako..

Nešić

Izasao je novi Ko 422 isti kao prethodna serija 402-411 jedino ne znam jos ko ga vozi, kakav je enterijer motor i td.. Verovatno ce da vozi po Srbiji i takozvano blize inostranstvo..

Nešić

Bruka i sramota za nasu miliciju
http://www.24sata.info/vijesti/regija/75888-VIDEO-Srbijanska-policija-maltretirala-vozaca-autobusa.html
Da nisam video ovaj snimak ne bi ni znao da se ovo desilo.. kolegu sto vozi ovaj 317 i ne vidjam cesto ali znam da smo nesto pricali u avgustu a ni na kraj pameti da je prethodni mesec imao okrsaj sa plavim cobanima..

Nešić

Citat: mate  u Listopad 01, 2011, 19:55:29
Gbr.397 na liniji Bujanovac - Zagreb

Kasnim sa odgovorom na ovu sliku.. letos kad je išao za Beograd ili Suboticu tako nešto je bilo i na auto putu naleti na bus neka od onih putarskih mašina i polomi mu onaj lepi beli retovizor pa nisu imali druge i stave mu ove Setrovizore.. Sad bem li ga nisu ni upola onih T 100 ali opet imaju Nemački sertifikat a turska replika nema taj sertifikat pa ne može sa tim da se ide za DE...

Nešić

Viđen danas novajlija.. ki lutka je a videću ga malo bolje kad počnem da radim..

Nešić

Evo ga i novajlija, slikali ga danas po podne drugar i ja kad sam išao do firme

kako se priča po firmi vozilo je namenjeno za domaći saobraćaj eventualno za takozvano bliže inostranstvo