Niš-ekspres – fotografije

Autor negas, Prosinac 06, 2007, 15:10:28

Tomek

5AR

mate

401 na Zagreb - Bujanovac

mate

379 danas na Zagreb-Bujanovac

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Nešić

Ima dosta lepih slika, bravo!

Mihailo Mateljan

Danas na AK Zagreb...

Nakon dolaska pervetivni pregled vozača, i potom Rođo pritegni točkiće...

Ako niste sigurni evo malo bliže fotke  >hammer<

negas

BRAVO ljudi na fotkama, posebno Mateljanu na 428-ci, ispao vrh !!!

Meni deluju mocno ;) ;)

mate

378 danas na liniji Zagreb - Bujanovac

mate

379 jucer oko 17.30 odmara na AKZ

mate

434 danas na liniji Beograd-Zagreb

Nešić

Polako se jedan po jedan bus zacrnjuje tako da je u planu da 2013-te firmu zaviju skroz u crno. Bog neka nam je u pomoci sa tom kolor semom.

Tomek

Čuj, ukusi su različiti, recimo meni izgleda baš ok, i lijepo mi je vidjeti njihove autobuse i u Zagrebu i bilo gdje drugdje.

Nešić

Logo ne bih komentarisao jer je mogao moj trogodišnji klinac bolje da uradi, u ekspresu sam od 2000-te što je čitavih 12 godina i mogu reći najlepša šema farbanja beše do 2001. godine kad su izašli smederevci sa povijenom kapom krova jeste da je maska bila ružna sa ona 2 okrugla fara ali šema crveni bus pozadi sivo i zelene trake plus mat tamno sivi branici i maska su otvorili bus i dali mu neki šmek da na kraju i nije izgledao toliko ružno, ali čim je palo klot crveno farbanje već drugi izgled busa.
Takođe, a čini mi se da sam pisao malo se ponavljam ravnanje poklopca boksa je možda dalo estetski lepši izgled ali nama nove muke jer ulazi voda u boks i onda češće mora da se dobro zadihtuje boks gumom dok je ono staro rešenje kao luk bilo znatno bolje naravno i tad je bila guma da zadihtuje. Taj luk je bio praktično ko oluk voda se niz to slivala i nije ulazila direkt u boks.