Lasta, Beograd – fotografije

Autor negas, Prosinac 06, 2007, 15:13:33

arsenal

mirotvorac

Citat: svicar  u Travanj 24, 2010, 22:38:30
Citat: damir050  u Travanj 24, 2010, 18:31:32
Ove dodatne kutije sluze ,za dodatni prtljazni prostor , Sto se udaljenosti tice ,nema  to uopste nikakve veze ,bilo da se radi o lokalu ,ili Medjunarodnim linijama .
Sto se tice dodatne tezine ,to je Minimalna tezina , jel tezina lezi na  zadnjoj osovini , tj na  zadnjem veznom limu

Neznam koja masa je dozvoljena u samoj toj kutiji, u biti tu bi trebale ici samo skije i sl.posto sam solo bus lako prekoraci 18t

Kutije ili ti ski pas nosi do 250kg prtljaga.

Berlingo

28.04. na izlazu iz tunela Ucka s istarske strane. Redovna linija Beograd-Porec.

mate

Gbr.9058 danas na liniji Beograd - B.Luka

damir050

Mate Svaka ti Cast na  Ovako Lijepim Slikama , jeli ovo Axial , ili je Berkhof

mate

Citat: damir050  u Svibanj 03, 2010, 20:52:26
Mate Svaka ti Cast na  Ovako Lijepim Slikama , jeli ovo Axial , ili je Berkhof

Ako se ja ne varam ovo bi trebao bit VDL Berkhof Axial, e sad da li je rijec o modelu 50 ili 70, to ne znam (to mi je slabija strana) ;)

Tomek

Ovo je Axial 70(ko Setra HDH, a 50 je ko Setra HD)

damir050

Jos  samo ko je Proizvodjac ovih Axiala 70 , Ovaj zna  nekada voziti liniju Dortmund - Beograd

arsenal

Pa proizvodjac je holandska firma "Berkhof" koja sada posluje u okviru VDL bus and coach grupe (zajedno sa Bovom i Joncheere-om, da pomenemo samo najvaznije clanove te grupe). Vecinom buseve rade na DAF podvozju.

mate

Nakon jucerasnjeg Gbr.9058, danas na liniji Beograd - B.Luka Gbr.9159

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Marko9056

lasta bolji pusta daf za mladenovac,s.pazovu,obrenovac nego za smederevo,s.palanku,valjevo,n.sad.  .itd.

mate

Veceras na liniji Pozega - Beograd, slikano nedaleko od brodskog kolodvora

mate

Aj malo da se prekine rasprava, evo i jedne slike od danas ;D
Gbr.9099 na liniji Beograd - Banja Luka

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !