Lasta, Beograd – fotografije

Autor negas, Prosinac 06, 2007, 15:13:33

tomo

i večeras je za Staru Pazovu 9069, a nešto ranije 9180 za Suboticu... slike kasnije...

mate

Gbr.6315 danas na liniji Beograd - B.Luka

tomo

9180 na liniji Pula - Subotica

mate

Gbr.9080 (BG-723-272) danas na liniji Beograd - B.Luka

tomo

9230

i nešto kasnije, točnije 20:30h 9301 (BG 679-223) na dolje navedenoj liniji... (skoro pun)

i opet 10-ak minuta uhvaćen na semaforu prilikom mog daljnjeg švrljanja, sasvim slučajno

mate

Gbr.6305 danas na liniji Beograd - B.Luka

tomo

Citat: tomo  u Srpanj 23, 2010, 17:18:10
gbr. 9082 na liniji Poreč - Beograd
http://i32.tinypic.com/24xq5o7.jpg
E, ajmo malo admini ispraviti moju pogrešku... To nije 9082 nego 9208 koji je danas bio na dolje dolje navedenoj liniji

Moram napomenuti da oni ako to već netko nije spominjao oni na AK Rijeka imaju svog kontrolora, tzv. kontrolera za Eurolines... karta mora glasiti na ime i svatko mora sjesti na točno označeno mjesto jer je gužvara neviđena... kontrolor prije polaska pregledava bus (jedan didica koji je vrlo uljudan i uslužan, tjera taksiste i sve koji se nađu u vrijeme kada Lasta ili kooperator dolazi na peron 1 ili 3, usmjerava ljude u autobus i zapravo prebroji putnike...)  Međutim ne mogu ne zamijetiti da se u ovih tjedan dana koliko sam tu svaku večer u 20:30h i 21:40h pojavljuje "marica" ili bilo koja policijska kontrola tobože reda radi parkinga.... incidenata nema što je lijepo za čuti i vidjeti... čak sam i ja nekoliko puta "igrajući se kontrolora" zbunjene putnike usmjeravao ili obavještavao o informacijama koje su mi bile u posjedu , a didica na drugom kraju perona....

mate

Gbr.7402 na liniji Beograd - Pozega - Virovitica

tomo

tomo

Tlimfocit

Na liniji u Splitu danas siva Temsa Safari koju prvi put vidim.

arsenal

Jedan stari berkhof u Boki.

trucker

U H.Novom premali kolodvor pa svi parkiraju buseve van grada u servisnoj zoni na ovom zemljanom parkingu.Jedan "lastin" i "kanis" leskovac

tomo

arsenal