Posebne vožnje

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:40:49

LuckyLooser

Za 18.04.2010. najavljen 9. riječki polumaraton, junior kup i utrka homo si teć. Još jedna prilika za vidjet cijeli promet sjevernim koridorom, zatvorena cesta do Preluka i vjerojatno će 2 busa bit na posebnoj vožnji.
Da se podsjetimo: lani je 657 vozio članove štafete do dječje bolnice i juniore do želj. nadvožnjaka kod 3. maja, a 588 razvozio prateće osoblje duž cijele trase do Preluka.

Berlingo

Da, tocno. I prosle se godine 1 i 1A okretali se na okretistu u mojem kvartu. To je bilo prvi puta u  povijesti da su nedjeljom autobusi vozili kroz ulice B. Vidasa i I. Zavidica. Ja tada jos nisam ni znao za ovaj forum. Ako to ove godine ponove sigurno ce biti slika. Ali nesto razmisljam da je to tesko ostvarivo. Sumljam na okretiste u Diracju!

mivano

danas malo prije 8 viđen 680 na Kozali na stanici " Ante Kovačića" istok kako stoji, a šole vani čeka

ikar

669 "otvara" šahovske vožnje - večeras vozi Opatija-Lovran-Opatija, sa prigradskim vozačem!

Berlingo

Danas idem prema V. Gorici. Uhvatiio sam rjetke goste. Isli na aerodrom po  sahiste.

685

682

681

Popodne kad sam se vracao uhvatio 684 na odmoristu Vukova Gorica. Isao na isto mijesto. Ispricavam se na kvaliteti, zatekao me.

I za kraj malo mog kvarta i opet sah. 668 i 669.

ikar

Glavno da je 669 ovako poprćen na bankinu a ne 668... Lako tuđim k**cem koprive mlatit!

Bari

Citat: Berlingo  u Ožujak 05, 2010, 23:55:22
Danas idem prema V. Gorici. Uhvatiio sam rjetke goste. Isli na aerodrom po  sahiste.

Oko 18.00 sati sam vidio još jednog Regia između Karlovca i Zagreba
KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

Citat: ikar  u Ožujak 06, 2010, 00:00:07
Glavno da je 669 ovako poprćen na bankinu a ne 668... Lako tuđim k**cem koprive mlatit!
Nije bio na bankini.

Shole

Bogami onda mu je prednja osovina definitvno u banani.  Pa nisi valjda ćorav Berlingo, naravno da mu je prednji desni gore

Berlingo

Prosao sam onuda i gledao taj kotac. Doduse na brzinu. Nekako sam do sad bio siguran da nije bio gore. Cak i ne visi prednji kraj prema cesti. Ali sad ste me zbunili i vise nisam siguran. A sta napisati, vjerovat cu vam. Nisam valjda dobro pogledao i to je to.

Corny

Citat: ikar  u Ožujak 06, 2010, 00:00:07
je autobus je bio prednjim kotačem na bankini. to je 100%

Berlingo

Prodje 40-a i covjek stvarno vise nije za nista. Oslabio vid. Jos nakon dvije-tri pive nekako, ali ocito su mi jucer trebale naocale. Nemojte mi sta zamjeriti.

conecto

Citat: Berlingo  u Ožujak 06, 2010, 11:33:47
Prodje 40-a i covjek stvarno vise nije za nista. Oslabio vid. Jos nakon dvije-tri pive nekako, ali ocito su mi jucer trebale naocale. Nemojte mi sta zamjeriti.

Svaka dob ima svoje rješenje - čovjek koji prijeđe 40 trebao bi unaprijed znati da prvo treba popit 2-3 pive pa onda ići gledati ;)

A Conecto s kotačem na rizolu samo pokazuje da mu super rade preljevni ventili jer bus unatoč tome stoji ravno.

Berlingo je kao obično opet stavio super slike - naročito mi se sviđa ona prva s 3 Regia, odlična bi bila da ju je negdje stavio za pogađalicu gdje je snimljena, možda bi ključ rješenja bio avion u pozadini koji slijeće. Ali kao i obično, uvijek se u kadru mora naći i neki bijeli Berlingo - to se valjda žena vozi ispred njega i kontrolira ga što radi kad ode u Zagreb ;)

Zanimljivo, na slici srednji Regio koči, ostala dva ne! Valjda iz predostrožnosti da im se ne dogodi ono što nama Zetovcima u Remetincu - 3 u 1!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

421

Sad mi je u oko upao detalj koji je LPP odlično riješio-registarske pločice. Naime okrenete li stranicu LPP i posljednju sliku GB 130, zamijetit ćete slijedeći niz na njoj: LJ LPP 130, dakle garažni broj prati i registracijska pločica.
Na Regijima je situacija mogla biti gotovo ista, ali...
GB 685 ima RI 691 OM, GB 682 RI 681 OL, GB 681 RI 682 OM. Zakaj je to bio problem "spariti"?
Fakat ima ljudi koji se ne kuže u problematiku i pojednostavljivanje stvari.
I opet Berlingo ( bez naočala, ali s pivom? ili s naočalama bez pive!) s novim Olympusom nesvjesno otvara raspravu svojim uratcima bez konkurencije!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Boki651

669 je na bankini prednjim desnim kotačem, vidi se čak i na slici ;D