Posebne vožnje

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:40:49

Bari

U subotu u Ronjge vozili 635, 648, 627 (što sam ja vidio)

KREPAT MA NE MOLAT !

Shole

Da, a interesantno je da su po prvi put to vozili vozači gradskog prometa ali sa prigradskim busevima.

maky

Jednostavno ne mogu vjerovati da živimo u istoj državi kad vidim kako se u Rijeci stvari rade, a kako u nas u Splitu. Razlika nebo i zemlja. Ako sam dobro shvatio, ovo su vozili na prvomajsku proslavu. U nas kad autobusi voze na prvomajsku proslavu, to svake godine izgleda ovako divljački i nehumano (autobusi ne da su prekrcani, nego onaj inženjer koji ga je konstruirao ni u najluđem snu nije mogao sanjati da toliko ljudi unutra stane). Ovo na slikama i nije najgori primjer. Bilo ih je i gorih, nego je ovdje došao čovjek iz službe nadzora (vidi se na drugoj fotki) i vukao ljude van iz autobusa. Doslovce ih vukao na silu...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Bari

Da, riječ je o prvomajskoj proslavi.
Što nisu mogli poslati još koji bus, jer ovo je stvarno previše? Kod nas nije bilo ni strke ni panike. Svi koji su planirali su se ukrcali i stigli. Bez i najmanjeg problema.
KREPAT MA NE MOLAT !

kico101

Ne ulazeći u to koliki je interes ljudi za proslavu u Ronjgima i na Marjanu ( izgleda da više ljudi ide na Marjan ili na Ronjgima ima više mjesta za parkiranje ), zaista mi dođe žao ovih jadnih autobusa. No, ako stavimo emocije po strani, čovjek se zapita, zar u Prometu nikoga nije strah da se ne dogodi zlo, da nešto pukne, popusti itd. Tko bi onda odgovarao? Da sam na mjestu odgovornih u Prometu, ili bih poslao par dodatnih autobusa ili ( ako to zbog tehničkih ili kadrovskih ograničenja nije moguće ) odustao od organizacije prijevoza.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

maky

Tri solo autobusa su obavljala prijevoz, ali su naravno bili prekrcani kao i uvijek... Nije ni meni jasno kako nikog nije strah da se nešto ne dogodi.
Sjećam se da je prošle godine kad smo se spuštali niz Marjan, na jednoj serpentini autobus zapeo stražnjim prevjesom za cestu i zagrebao kojih 10-tak cm jer je bio toliko blizu zemlje...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Shole

Osim što su busevi krcati, ponavlja se priča viđena već tisuću puta! Pogledajte 2.i 3. Makyevu sliku.  Ja neznam kako ovaj čovjek uopće vozi jer desno ogledalo sigurno ne vidi, prednji jastuci su na izdisaju, a naravno kao i uvijek ODOZADA AUTOBUS PRAZAN

maky

A vozi napamet. Na desno ogledalo ne treba niti računati. A ima neugodnih mjesta uz one uske putove i ja se stvarno divim kako se može voziti onuda praktički poluslijep.
A priča je uvijek ista. Zadnji dio autobusa prazan. Kao da će ih netko otraga ugristi. Dobro, ajde, bilo je i slučajeva kad bi i zadnji dio bio pun. Muka ti je gledat jadni autobus kako se lomi pod svom tom težinom.
Inače, jedan od autobusa koji su vozili gore je bio i MAN SL232 koji ima troja vrata. I on je jedini svaki put bio popunjen i otraga, jer su treća vrata na kraju, pa kad nagrnu unutra, lijepo popune cijeli autobus...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

NP-549

SaNjIn

danas u 18.00 na viškovu kod nogometnog terena viđeni 635 i 576. valjda vozili neke nogometaše

MAKI

586 je vozio jucer i prekjucer radnike iz Lenca u 3.maj . bus123
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

SaNjIn

zaboravio sam reći da je i jedan od regia viđen jučer kako vozi prema tunelu Učki s matuljske strane..nažalost gb nisam vidio jer sam ga izdaleka vidio..

LuckyLooser

Citat: NP-549  u Svibanj 26, 2010, 19:07:37
601  iz Montkemije
http://img294.imageshack.us/img294/5982/montkemija.jpg[/img]

Pitanje broj 1: Kakva je to posebna vožnja za Montkemiju?
Pitanje broj 2: Gdje je vozač? U Melini? Mogao se i bliže parkirat.
Pitanje broj 3: Je li to pauza između PŠB i Oštrog?
;D ;D ;D

kico101

Filipinci i Talijani u slovenskom busu u hrvatskom brodogradilistu; 586:

S obzirom da je šole iznimno brz, a mobitelu treba vrijeme da se centrira, fotka je iznimne kvalitete. :-[  :P
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

conecto

682 danas u Gorskom kotaru dovezao djecu na izlet...

A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...